Online aanbod

GRATIS

Net als de meeste moeders zal jij waarschijnlijk op zoek zijn naar rust, ontspanning en voeding voor je ziel. En net als de meeste moeders zal jij dat ook NU willen ervaren.

Daarom geef ik je graag de gelegenheid om dat ook hier en NU te gaan ervaren. Ik heb hier een aantal yoga nidra opnames die je gratis kan beluisteren. Deze zijn opgenomen tijdens de live online cirkels. Voor een yoga nidra hoef je niets anders te doen dan te komen liggen zoals jij dat prettig vindt en de audio aan te zetten. Weet dat alles van jou welkom is en dat je in slaap mag vallen als je lichaam dat nodig heeft. Je kan de audio’s zo vaak beluisteren als je wilt. En heb je naar aanleiding van een opname een vraag of wil je wat delen, neem dan gerust contact op met me.

“Ik was zo toe aan een weekend voor mezelf. Om even mijn eigen lijf weer te voelen, mijn eigen gedachten te horen en opnieuw te voelen wie ik ben los van het moederschap. Jarenlang voelde ik me bezwaard om iets voor mezelf te doen. De kinderen gaan altijd voor. Maar ik weet nu dat ik goed voor ze zorg door goed voor mezelf te zorgen. Deze retraite heeft me weer in verbinding gebracht met de krachtige vrouw die al in me zat.” – Karin

NIEUW de online cursus:

Thuiskomen in je moederlijf

Als drukbezette moeder is het vaak zoeken naar een moment voor jezelf. Door het vele geven, constant ‘aan’ staan en vaak ook nog slaaptekort, raken we de verbinding met ons moederlijf kwijt. En dat is ZO jammer, want voor je het weet kom je terecht in een neerwaardse spiraal:
 • je bent moe
 • je zit laag in je energie
 • bent niet de leuke moeder die je wilt zijn
 • je gaat je schuldig voelen
 • je verdwijnt in gedachten die je naar beneden halen
 • je wilt er wel uitkomen en weer goed voor jezelf gaan zorgen, maar hoe…?
Je verlangt waarschijnlijk naar:
 • weer echt leren uitrusten en ontspannen
 • de verbinding met je lijf, je hart en je bekken te voelen
 • voeding voor je ziel
 • je innerlijk vuur weer te laten groeien
 • de uitgeruste moeder te zijn voor jezelf en voor je kind
Ik help je graag hiermee. Misschien is mijn cursus Thuiskomen in je moederlijf er wel speciaal voor jou.
.
.
.
.

Online cirkel Uitgerust Moederschap

17 juli is de volgende. 

 

Een bekrachtigde vrouw is iemand die bereid is om kwalitatieve tijd en ruimte voor zichzelf vrij te maken. Iemand die op regelmatige basis op de rem trapt en bij zichzelf incheckt. We zijn namelijk zo geneigd om maar door te gaan, want daar zijn we ook goed in, maar écht voelen lukt pas wanneer je stil wordt van binnen. Vanuit die rust en ontspanning kunnen er thema’s naar boven komen drijven die je misschien was vergeten. En dáár oordeelloos naar gaan kijken, kan heel bekrachtigend zijn.

En natuurlijk hoef je niet altijd te sprankelen en te bruisen van energie. Het gaat over het radicaal omarmen van werkelijk alles wie je bent, de donkere én de lichte kant.