Mama en dochter retraite 4 t/m 7 jaar

Een veilige haven waar je volledig kan ontspannen, dieper in je lijf kan zakken en je sterker kan verbinden met jezelf, je dochter en andere moeders.

Wombfulness creëert met de mama en dochter retraite een heilige ruimte waar je in contact kan komen met je bron. Door middel van een afgestemd programma voor jou en je dochter zak je dieper in je lijf en ontstaat er ruimte om je op een andere manier te verbinden met elkaar.

Er wordt voor jullie gekookt, de afwas wordt gedaan en je opgemaakte bedje staat klaar bij aankomst. Je hoeft je een weekend niet te bekommeren om het huishouden, want deze retraite is geheel verzorgd, zodat jij je volledig met jezelf en je kind bezig kan houden.

“De moeder-kind retraite heeft mij nog meer gebracht dan waar ik op hoopte. Ik heb me sterker verbonden met mijn dochtertje, maar ook met mijzelf. Ik heb genoten van de rust en het weg zijn uit het gehaaste leven. Het was fijn om met andere moeders en kinderen in contact te komen. De massage en yoga nidra waren zó fijn. Voor mij was de retraite een ideale combinatie van tijd voor mijn dochtertje en tijd voor mijzef, in een hele fijne omgeving.” – Amber

Om je een idee te geven

Op vrijdag komen jullie rond 11 uur aan bij de prachtige oerboerderij in De Lutte. Je hebt tijd om rustig aan te komen, je te settelen in jullie slaapvertrek en de boerderij te verkennen. Als iedereen er is komen we samen, om elkaar te leren kennen. Rond 13.00 uur staat er een lekkere lunch voor je klaar. ’s Middags gaan we elkaar beter leren kennen met een leuke activiteit. ‘s Avonds als de kinderen slapen is er een ontspanmoment voor de moeders.

Zaterdag en zondag is er ’s ochtends een speelse acroyoga les voor moeder en dochter samen. Daarna heb je tijd om samen met je kind en eventueel andere mama’s de omgeving te verkennen of lekker buiten te spelen. Na de lunch is er rusttijd. En ’s middags tussen 15 en 17 uur is er een activiteit voor mama en kind samen. Tussendoor plannen we de individuele massages van de mama’s. ’s Avonds als de kinderen slapen is er nog een ontspannende activiteit voor de moeders.

Maandagochtend nemen we na het ontbijt afscheid rond 10.00.

“Wat heb ik intens genoten van de retreat. Heel fijn om lekker met mijn dochtertje weg te zijn en tijd te hebben voor mijzelf. Ik heb inzichten opgedaan, heerlijk gegeten, verbinding gevoeld, en gelachen! Ik kan dit iedereen aanraden, vooral wanneer je twijfelt of je jezelf dit wel gunt maar het stiekem heel graag wilt. Doe het!” – Maxine

 

inspiratie en verwennerij

De retraite van 19-22 juli 2024 vindt plaats in Erve Middelkamp in De Lutte. Een authentieke prachtige gerenoveerde boerderij in Twente. 

Het voorhuis is een gezellige woonkamer met houtkachel en banken en een hoekje om te knutselen of te schrijven. De deel bestaat uit de slaapkamers en een grote houten eettafel in het midden. De slaapkamers bestaan uit een een- of tweepersoons bedstee, een eigen douche en wasbak.

Achter de boerderij is een zitplek rondom een kampvuur en daarnaast een aantal picknicktafels waar je overdag ook heerlijk kunt vertoeven.

De boerderij bevindt zich midden in een bijzonder wonderschoon natuurgebied. Alleen al hier aanwezig zijn zorgt meteen voor een ontspannend gevoel.

Kortom: een heerlijke plek met alle comfort, ruimte en natuur die je jezelf en je kindje toewenst om tot rust te komen en samen te genieten.

Deze retraite is bestemd voor

 • moeders die toe zijn aan een paar dagen niet hoeven koken, afwassen en schoonmaken
 • moeders die op een prachtige plek in de natuur tot rust willen komen
 • moeders die zin hebben om op een speciale manier zich te verbinden met hun dochter
 • moeders die naast leuke dingen doen met hun kind, ook inspirerende en bekrachtigende tijd voor zichzelf wil hebben en hun vrouwenlijn onder de loep willen nemen
 • moeders die zich weer helemaal willen opladen
 • kindjes die het leuk vinden om samen met hun mama en andere kindjes op avontuur te gaan
 • kindjes die met knuffeltantes leuke dingen willen doen, terwijl mama een massage krijgt

Deze editie van de mama en kind retraite is voor moeders met kind van (bijna) vier t/m zeven jaar.

“Ik heb de verbinding weer teruggevonden. Verbinding met mezelf en met andere mensen om mij heen. Ik voel me een stuk positiever, voel compassie voor anderen en voel me sterker dan ooit. Oja, ik heb mijn baan opgezegd. Doei dingen doen waar ik geen energie van krijg. Hallo leven, wat ben je leuk, wist ik eigenlijk niet. :-)” 

Tamara

Praktisch

De Wombfulness mama en kind retraite is van 19-22 juli 2024.
Locatie is Erve Middelkamp in De Lutte. Je bent hier welkom op vrijdag vanaf 11.00 uur. Maandag sluiten we na het ontbijt af.

Dit krijg je allemaal:

 • drie overnachtingen in een eigen slaapkamer*
 • heerlijk vegetarisch en biologisch eten voor jou en je dochter (3x ontbijt, 3x lunch, 3x diner + tussendoortjes)
 • een welkomstgeschenk
 • gebruik van yogamatten en bedlinnen
 • onbeperkt fruit en kruidenthee
 • twee x mama en dochter acroyoga
 • 1 x yoga nidra
 • creatieve workshops voor jou en je kind
 • prachtige helende en inspirerende natuur
 • avondprogramma’s voor mama: meditatie, vrouwencirkel, klankbad
 • lieve knuffeltantes voor je kind, terwijl jij een massage krijgt of naar yogales bent.

* Er zijn vijf slaapkamers met tweepersoonsbed en eigen douche. Drie slaapkamers met twee losse bedden die we tegen elkaar aan kunnen schuiven en drie eenpersoons kamer met eigen douche waar een matrasje op de grond kan komen te liggen. Prijs is afhankelijk van de kamer vanaf €799.

Er is plek voor maximaal 11 koppels.