Een kijkje in de spiegel

Mijn naam is Marjolein Vos. Jarenlang zocht ik naar mijzelf door boeken lezen, workshops, cursussen en opleidingen te volgen en bepaalde relaties aan te gaan. Ik ervoer een leegte in mijzelf die er niet hoorde te zijn. Mijn zoektocht stopte toen ik voor de eerste keer zwanger raakte. Alles wat ik al die tijd zocht groeide letterlijk in mij: pure essentie in liefde geboren. Mijn eerste dochter werd geboren op mijn 26e verjaardag. Deze onvergetelijke ervaring was een krachtige initiatie. Zowel fysiek als energetisch was ik een geboortekanaal en werd naast een volmaakt baby’tje ook ikzelf opnieuw geboren. Ik werd intuïtiever, krachtiger, zachter, meer geaard en voelde golven van onvoorwaardelijke liefde door mij heen stromen.

Is het nu jouw beurt om even gedragen en verzorgd te worden?

De afgelopen jaren heb ik dit een aantal keer mee mogen maken. Inmiddels ben ik een dankbare moeder van vier prachtige dochters en een zoon. Ik voel mij geroepen om mensen bewust(er) te maken van hun bron, hun oneindige stroom van inspiratie, hun kracht en liefde. Geboorte is van nature de normaalste zaak van de wereld. Met al mijn liefde voor breng ik je graag weer in verbinding met jouw ware aard.

 

Visie & Missie

Wat ik erg belangrijk vind in mijn leven is dat ik luister naar mijn onderbuikgevoel. Mijn intuïtie is mijn belangrijkste graadmeter, mijn belangrijkste raadgever. Bij de keuzes die ik maak vind ik het belangrijker om naar mijn gevoel te luisteren dan naar mijn mind. Inmiddels werken deze twee goed samen.

Iedere dag, ieder uur, iedere minuut, iedere seconde: elk moment van je leven kan je opnieuw de keuze maken. Je kan de keuze maken om naar het stemmetje in je hoofd te luisteren. Je mind, dat zegt dat je het toch niet kan, dat je te weinig kennis/vaardigheden hebt, dat niemand op jou zit te wachten, dat het geen zin heeft. De stem die jou ervan weerhoudt om te leven zoals jij dat het allerliefst zou willen. We hebben allemaal dromen toch? Maar onbewust houden we onze dromen zo klein mogelijk, om zo weinig mogelijk te verliezen. Maar eigenijk verlies je veel meer door zo klein te blijven.

Hoe zou jouw leven eruit zien als je naar die andere stem luistert? De stem die heel zachtjes door je lijf galmt. De stem die bijna niet te horen is, omdat je gedachten zo luid spreken. De stem die diep in jou verscholen zit en jou eigenlijk wil laten weten dat je het waard ben om te gaan staan voor je allergrootste dromen. De stem die jou vertrouwen laat groeien, gelooft in jou, jouw prachtig vindt en niet kan wachten tot jij jezelf nu eens echt volledig gaat laten zien.

Ik wil jou helpen deze stem in jezelf luider te laten spreken. Ik wil een ruimte creëren waarin jij de kracht (her)vindt in jezelf om te gaan stralen.

ik maak mensen bewust(er) van hun bron

Persoonlijke ervaring

Mijn rugzak is gevuld met een bachelor Nederlandse Taal en Cultuur, een propedeuse Kunstzinnige Therapie, allerlei inwijding op energiegebied (Reiki) en (Inca) sjamanisme, opleiding tot doula en zwangerschapsdocent en ontelbaar veel schrijf- en stilteretraites. Ook ben ik opgeleid tot Fire Keeper (vuurhoedster), Total Yoga Nidra en zwangerschapsyoga docent.

Het leven als moeder is mijn grootste leerschool. Uiteindelijk laat ik stap voor stap alles los en doe ik dat waar ik blij van word. Op dit moment word ik blij van: mijn moederschap (ook al is het soms vreselijk vermoeiend), schrijven (ook al blijven de pagina’s soms wekenlang leeg), retraites organiseren en begeleiden.

In april 2024 is mijn eerste boek ‘Bekrachtigend bevallen’ verschenen bij Samsara. Momenteel werk ik aan mijn tweede boek.

“Wat een hemels geschenk deze retraite! Heerlijk gedragen door prachtige vrouwen, goddelijk voedsel door Marjolein en zo fijn om even helemaal met hart-buik en ziel in zon prachtige omgeving te mogen zijn (en je je hoofd steeds leger te maken).. bedankt!”

– Jorine

“Ik voelde mij zo gedragen en omhuld met liefde en zorg! Precies waar ik naar verlangde rond mijn zwangerschap. Ik heb geleerd hoe ik de rust in mij kan vinden en ik in kan zetten als ik dit nodig heb om de focus bij mijn zwangerschap en kindje wil leggen. Ik voel mij ook nog meer gesterkt om een natuurlijke bevalling tegemoet te gaan. De energie heb ik mooi naar thuis over kunnen dragen. Heel erg bedankt!”

– Sanne

“Wat een vervullende prachtige ervaring om mezelf deze retraite te gunnen. Ik voel me helemaal gedragen, gevoed, verbonden en geïnspireerd. Ik rolde van de ene verwennerij in de andere en ondertussen was er zoveel diepgang in het programma, waardoor ik ook in mijn zwanger zijn helemaal gevoed ben. De begeleiding van Marjolein was prachtig, respectvol en heel fijn afgestemd op ons zwangeren. Heel veel dank hiervoor!”

– Tessa