Thuiskomen in je moederlijf

Word in 15 minuten tijdsinvestering per week een leukere moeder met de 7-weekse

mini cursus voor moeders die willen leren ontspannen en opladen

“Sinds ik moeder ben geworden ben ik alleen nog maar aan het zorgen voor de ander. Door slaaptekort, weinig energie hebben en alleen maar geven, zit ik niet meer lekker in mijn lijf en draait mijn hoofd overuren. Ik ben toe aan diepe ontspanning, aan de verbinding weer voelen met mijn hart en bekken en om me weer wat energieker te voelen.”

Ik beloof je niet dat je na 7 weken nooit meer moe bent. Wat ik je wél beloof is dat je na 7 weken voldoende handvatten en technieken hebt geleerd om weer te ontspannen en te kunnen reflecteren wanneer je er even helemaal doorheen zit. 

Thuiskomen in je moederlijf is er voor jou als je

 • weer die leuke moeder wilt zijn waarvan je weet dat je die kan zijn (maar nu door alle hoeveelheid zorgen niet kan voelen)

 • je wilt leren ontspannen, uitrusten en opladen op een laagdrempelige manier

 • verlangt om jezelf weer te voelen en te voeden ipv alleen maar te geven aan anderen

 • écht het roer om willen gooien en weer sprankeltjes in je ogen wilt

 • in weinig tijd zo veel mogelijk te kunnen relaxen

Als moeder van vijf kinderen weet ik als geen ander hoe het voelt om de verbinding met je lijf te verliezen. Ook ik was zo’n moeder die alleen maar aan haar kinderen gaf en daarbij vergat om haar eigen batterij op te laden.

Sinds ik radicaal voor mezelf ben gaan zorgen en structureel tijd voor mezelf heb vrijgemaakt om in te checken bij mezelf, dingen te doen die me voeden en af en toe te niksen ben ik een veel leukere moeder geworden. Dit alles begon bij… thuiskomen in mijn lijf, want vanuit een ontspannen en relaxte lichaam en geest, kon ik pas weer voelen wie ík ook alweer was en waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

Thuiskomen in lijf gaat echt over tijd en ruimte voor jezelf maken en ik help je daar graag bij met deze cursus. 

 

Gedurende zeven weken krijg je wekelijks een module toegestuurd met diverse onderwerpen, audio’s en oefeningen die jou gaan helpen om weer te landen in je lijf, om je bewuster te maken van je patronen en vooral om je te laten voelen wie je naast moeder nog meer bent. Het is geweldig mooi en dankbaar om moeder te mogen zijn. Dat betekent niet dat je leven stil hoeft te komen staan en dat je je eigen lichaam, geest en ziel niet hoeft te verzorgen.

Wanneer je thuis bent in je lijf dan voel je je grenzen en behoeftes beter. Tijdens deze cursus krijg je technieken van mij aangereikt waarmee je elke dag weer kan landen in je lijf, kan thuiskomen bij je gevoel, óók wanneer alles je teveel lijkt.

Ontspannen en uitrusten begint met stil komen staan, ademen, aarden en voorzichtig weer voelen. Van daaruit kan je je weer verbinden met je wensen en verlangens, met je creatieve stroom en je innerlijk vuur. Het is geen eenvoudige reis, want het vergt echt moed en discipline om keer op keer ruimte te maken voor jezelf, je lijf en je emoties. Helemaal wanneer je eigenlijk super moe bent en het liefst in bed kruipt en een serie op Netflix gedachteloos in je wilt opnemen. Maar ik verzeker je… het is het waard. Jij bent de tijd en ruimte voor kwalitatieve aandacht voor jezelf WAARD. 

 

Graag deel ik met jou kennis en wijsheid die ik heb opgedaan als moeder op het gebied van aandacht voor jezelf. Al sinds jonge leeftijd ben ik op zoek geweest naar wie ik ben en toen ik voor de eerste keer moeder werd stopte het zoeken voor het eerst. Ik bleek onvoorwaardelijke liefde te zoeken en dat groeide ín mij.

Met diverse technieken, zoals begeleide meditatie, visualisatie, yoga nidra, schrijven, reflecteren en beweging kom ikzelf als moeder van vijf elke keer weer thuis. Ik geef je graag een kijkje in mijn meditatiekeuken en help je met al mijn liefde om Thuis te komen in je moederlijf.

Praktisch

Thuiskomen in je moederlijf bestaat uit het ontvangen van 7 modules verspreid over 7 weken. Je bent er slechts een uur per week aan kwijt.

Dit zijn de onderwerpen:

 1. Ademhalen en aarden 
 2. Lichaamsbewustzijn
 3. Tijd voor jezelf
 4. Dankbaarheid en positiviteit
 5. Zelfmassage
 6. Creativiteit en expressie
 7. Zelfcompassie & afsluiting

In elke module vind je verdieping, oefeningen, reflectiemomenten en een meditatie-audio. Je kan er zo lang overdoen als je zelf wilt. Ik raad wel aan om minimaal één week met een module bezig te zijn, zodat de inhoud echt de tijd krijgt om te integreren. Thuiskomen in je moederlijf is GEEN quick fix. Het heeft tijd, ruimte, aandacht en geduld nodig. 

Naast de zeven modules kan je me ALTIJD vragen stellen per mail. Mocht je tegen dingen aanlopen of iets lastig vinden: reik gerust naar me uit. Mocht je na het afronden van de 7 modules het gevoel hebben dat je geen waar hebt gekregen voor je geld, dan krijg je je geld terug.

De cursus Thuiskomen in je moederlijf kost €77,- incl btw. Nu tijdens de zomermaanden betaal je slechts €47,- Want ik gun jou naast een mooie vakantie buitenshuis ook dat je deze zomer mag thuiskomen bij jezelf.

Heb je nog een vraag? Stel hem gerust.

2 + 11 =