Individuele begeleiding

Voel jij het verlangen om tijdens je zwangerschap, het (prille) moederschap of welk stadium van het vrouw-zijn dan ook meer in je zachte kracht te komen staan? Om meer te landen in je lijf, je te verbinden met de wijsheid van je bekkengebied en je innerlijk weten? Voel je de behoefte aan een luisterend oor, warme aandacht, diepe ontspanning en iemand die je liefdevolle een spiegel voorhoudt?

Je bent van harte welkom bij mij voor individuele begeleiding, live in Zutphen of online via zoom. 

 

Warme woorden van vrouwen waarmee ik heb mogen werken

“Bijzonder hoe je vanuit rust en invoeling zo veel kan laten stromen bij mij en in de groep”

“Dankjewel voor de geborgenheid. Ik heb me heel veilig gevoeld in de groep en bij jou. Alles mag er zijn.”

“Je belichaamt voor mij de vrouwelijke, moederlijke kracht en zachtheid. Dankjewel dat ik hier onderdeel van mag zijn.”

Alleen jouw aanwezigheid is al geruststellend. Je staat er echt.”

“Een grote inspiratiebron ben je voor mij. Bedankt voor je fijne energie en dat je die met mij hebt willen delen.”

Wat kan ik voor je betekenen

Sinds 2014 begeleid ik vrouwen naar hun eigen-wijsheid. Dit doe ik op een afgestemde en intuïtieve manier tijdens de retraites maar ook op individuele basis. Dat betekent dat geen een sessie  hetzelfde is en dat ik in afstemming met jou invoel wat ik op dat moment voor je kant betekenen. Jij vertelt mij waar je tegenaan loopt, wat je verlangen en wensen zijn en ik zal er alles aan doen om jou te helpen ze in vervulling te brengen.

Ik werk met yoga nidra, visualisatie, meditatie, massage, creatieve opdrachten, stilte, beweging en rustgevende instrumenten.

Wie help ik graag?

  • zwangeren die op zoek zijn naar bekrachtiging, ontspanning en/of in contact willen komen met hun intuïtie en eigen-wijsheid
  • zwangeren die de weg vrij willen maken van belemmerende gedachten mbt de bevalling en het moederschap
  • moeders die behoefte hebben aan een moment voor zichzelf
  • moeders die hun innerlijk vuur weer willen voelen
  • vrouwen die liefdevolle aandacht kunnen gebruiken voor daar waar ze nu zijn en hun gevoelens de ruimte willen geven
  • vrouwen die zich willen verbinden met hun innerlijke zachte vrouwenkracht
  • vrouwen die bereid zijn om naar zichzelf te kijken en de moed hebben om zichzelf op een (gedeelde) eerste plaats te zetten.

 

Je bent welkom voor begeleiding bijvoorbeeld tijdens je zwangerschap of (prille) moederschap.

 

 

Een bekrachtigde vrouw is iemand die bereid is om kwalitatieve tijd en ruimte voor zichzelf vrij te maken. Iemand die op regelmatige basis op de rem trapt en bij zichzelf incheckt. We zijn namelijk zo geneigd om maar door te gaan, want daar zijn we ook goed in, maar écht voelen lukt pas wanneer je stil wordt van binnen. Vanuit die rust en ontspanning kunnen er thema’s naar boven komen drijven die je misschien was vergeten. En dáár oordeelloos naar gaan kijken, kan heel bekrachtigend zijn.

En natuurlijk hoef je niet altijd te sprankelen en te bruisen van energie. Het gaat over het radicaal omarmen van werkelijk alles wie je bent, de donkere én de lichte kant. 

Praktisch

Individuele begeleiding kan bij mij in mijn tuintempel (Zutphen) plaatsvinden, bij jou thuis (omgeving Zutphen) of online via zoom.

Tarieven:

Individuele begeleiding

3 x 90 minuten €349,-

6 x 90 minuten €699,-

 

“Ik heb de verbinding weer teruggevonden. Verbinding met mezelf en met andere mensen om mij heen. Ik voel me een stuk positiever, voel compassie voor anderen en voel me sterker dan ooit. Oja, ik heb mijn baan opgezegd. Doei dingen doen waar ik geen energie van krijg. Hallo leven, wat ben je leuk, wist ik eigenlijk niet. :-)” 

Tamara