Bekrachtigend bevallen

Ja! Daar is ze dan!

Mijn eerste echte boek ‘Bekrachtigend bevallen’ is 21 april 2024 bij Uitgeverij Samsara verschenen. Na jarenlang zwanger te zijn geweest van ervaringen en verhalen, zijn ze nu eindelijk in een boek gegoten.

Een uniek boek voor zwangeren dat je inspireert en aanmoedigt om op jouw manier te baren.

We leven in een wereld waarbij je als aanstaande moeder wordt overspoeld door informatie en goedbedoelde adviezen van buitenaf. Iedereen heeft wel iets te vertellen over hoe jij je als zwangere zou moeten gedragen en over de keuzes die je moet maken. Maar de meesten vertellen je niet dat jij je eigen pad mag bewandelen naar het moederschap en dat er ín jou al een grote bron van wijsheid aanwezig is.

Bekrachtigend bevallen is het persoonlijke verhaal van Marjolein, die op een natuurlijke en bekrachtigende wijze geboorte heeft gegeven aan haar vijf kinderen. Zwanger zijn is hét moment om jezelf beter te leren kennen, meer in verbinding te komen met je lijf, je emoties en je verlangens. Haar ervaringen hebben haar geïnspireerd om andere aanstaande moeders te helpen om dichter bij zichzelf te komen door het begeleiden van retraites speciaal voor zwangeren. Dit boek leest dan ook als een retraite. Je wordt mee op reis genomen naar diepere lagen van jezelf en wordt zo aangespoord om jouw eigen unieke bekrachtigende bevalling te ervaren.