Herinner je wie je bent

De magie van retraites

De retraites van Wombfulness bieden je een unieke gelegenheid om je onder te dompelen in een ondersteunende, ontspannende en voedende omgeving. Tijdens de retraites krijg wordt je een rijk programma met transformerende oefeningen, rituelen, natuurbeleving, verbinding met gelijkgestemden. Elke retraite wordt zorgvuldig afgestemd op de deelnemers en er is een gebalanceerde afwisselingen tussen activiteiten en rustmomenten.

Door deel te nemen aan de retraites van Wombfulness zal je inspiratie en bekrachtiging ontvangen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, en keer je naar huis met nieuwe inzichten, een opgeladen lijf en een warm hart gevuld met onvergetelijke herinneringen. De retraites hebben de intentie om je opnieuw te laten verbinden met wie je in wezen bent en je te helpen zakken in je zachte kracht.

 

 

Persoonlijke ontwikkeling

individuele begeleiding

Voel jij het verlangen om tijdens je zwangerschap, het (prille) moederschap of welk stadium van het vrouw-zijn dan ook meer in je zachte kracht te komen staan? Om meer te landen in je lijf, je te verbinden met de wijsheid van je bekkengebied en je innerlijk weten? Voel je de behoefte aan een luisterend oor, warme aandacht, diepe ontspanning en iemand die je liefdevolle een spiegel voorhoudt?

Je bent van harte welkom bij mij voor  individuele begeleiding, live in Zutphen of online via zoom.