Bekrachtigende vrouwenretraite

20-22 december 2024

Hervind je zachte vrouwenkracht op deze unieke bekrachtigende vrouwenretaite

Herbronnen & herinneren

Een veilige haven waar je volledig kan ontspannen, dieper in je lijf kan zakken en je sterker kan verbinden met jezelf en andere vrouwen.

De vrouwenretraite van Wombfulness is een weekend speciaal voor jou om weer in contact te komen met je bron. Door middel van een afgestemd programma zak je dieper in je lijf, in je hart en in je bekken en ontstaat er ruimte om je op een bekrachtigende manier te verbinden met jezelf en gelijkgestemden.

Er wordt voor je gekookt, de afwas wordt gedaan en je opgemaakte bedje staat klaar bij aankomst. Je hoeft je een weekend niet te bekommeren om het huishouden, want deze retraite is geheel verzorgd, zodat jij je volledig met jezelf bezig kan houden.

“Ik was zo toe aan een weekend voor mezelf. Om even mijn eigen lijf weer te voelen, mijn eigen gedachten te horen en opnieuw te voelen wie ik ben los van het moederschap. Jarenlang voelde ik me bezwaard om iets voor mezelf te doen. De kinderen gaan altijd voor. Maar ik weet nu dat ik goed voor ze zorg door goed voor mezelf te zorgen. Deze retraite heeft me weer in verbinding gebracht met de krachtige vrouw die al in me zat.” – Karin

Herbronnen & hervinden

Wanneer je een weekend uitplugt van je dagelijkse bestaan en alle rust en tijd krijgt om tot stilstand te komen, dan krijg je de ruimte om opnieuw te voelen, om weer op te laden en je opnieuw te verbinden met wie je in wezen bent.

Bekrachtiging

Tijdens deze vrouwenretraite staat alles in teken van bekrachtiging, verbinding en thuiskomen bij jezelf. Je wordt uitgenodigd om laagjes van jezelf af te pellen en jezelf radicaal te omarmen, precies zoals je bent.

Wombfulness

Wombfulness draait het allemaal om de kracht en wijsheid van je baarmoeder te belichamen. Door middel van vrouwencirkels, ceremonies, klankbad, rituelen en stilte wordt je uitgenodigd om steeds wat dieper te zakken in je bekkengebied.

Om je een idee te geven

Op vrijdag kom je rond 16.00 uur aan bij de prachtige oerboerderij in De Lutte. Je hebt tijd om rustig aan te komen, je te settelen in je slaapvertrek en de boerderij te verkennen. Als iedereen er is komen we samen, om elkaar te leren kennen. Rond 18.30 gaan we eten en in de avond is er een sessie om dieper te ontspannen.

Op zaterdag en zondag staat er in de ochtend een stiltewandeling en yoga nidra. Ook kan je op zaterdag een massage ontvangen, is er een klankbad en heb je tussendoor tijd voor jezelf en/of kan je deelnemen aan een creatieve activiteit. Op zondag is er een ceremoniële vrouwencirkel en ronden we om 16.00 uur af.

“Wat heb ik intens genoten van de retreat. Heel fijn om lekker  weg te zijn en tijd te hebben voor mijzelf. Ik heb inzichten opgedaan, heerlijk gegeten, verbinding gevoeld, en gelachen! Ik kan dit iedereen aanraden, vooral wanneer je twijfelt of je jezelf dit wel gunt maar het stiekem heel graag wilt. Doe het!” – Maxine

 

Een bekrachtigde vrouw is iemand die bereid is om kwalitatieve tijd en ruimte voor zichzelf vrij te maken. Iemand die op regelmatige basis op de rem trapt en bij zichzelf incheckt. We zijn namelijk zo geneigd om maar door te gaan, want daar zijn we ook goed in, maar écht voelen lukt pas wanneer je stil wordt van binnen. Vanuit die rust en ontspanning kunnen er thema’s naar boven komen drijven die je misschien was vergeten. En dáár oordeelloos naar gaan kijken, kan heel bekrachtigend zijn.

En natuurlijk hoef je niet altijd te sprankelen en te bruisen van energie. Het gaat over het radicaal omarmen van werkelijk alles wie je bent, de donkere én de lichte kant. 

Deze retraite is bestemd voor vrouwen

 • die toe zijn aan een paar dagen niet hoeven koken, afwassen en schoonmaken
 • die op een prachtige plek in de natuur tot rust willen komen
 • die inspirerende en bekrachtigende tijd voor zichzelf wil hebben.
 • die zich weer helemaal willen opladen
 • die weer in contact willen komen met hun bron van creativiteit en sensualiteit, met de wijsheid van hun baarmoeder.

“Ik heb de verbinding weer teruggevonden. Verbinding met mezelf en met andere mensen om mij heen. Ik voel me een stuk positiever, voel compassie voor anderen en voel me sterker dan ooit. Oja, ik heb mijn baan opgezegd. Doei dingen doen waar ik geen energie van krijg. Hallo leven, wat ben je leuk, wist ik eigenlijk niet. :-)” 

Tamara

Praktisch

De Bekrachtigende vrouwenretraite is van 20-22 december 2024
Locatie is Erve Middelkamp in De Lutte. Je bent hier welkom op vrijdag vanaf 16.00 uur. Zondag sluiten we om 16.00 uur af.

Dit krijg je allemaal:

 • twee overnachtingen in een gedeelde slaapkamer*
 • heerlijk vegetarisch en biologisch eten
 • een welkomstgeschenk
 • gebruik van yogamatten en bedlinnen
 • onbeperkt fruit en kruidenthee
 • 2 x yoga nidra
 • 2 x stiltewandeling 
 • ritueel bij de tempel van Tanfana
 • prachtige helende en inspirerende natuur
 • inspirerend en bekrachtigend klankbad met stemexpressie
 • ontspannende massage
 • ceremoniële vrouwencirkel

Prijs is vanaf €547,- voor een gedeelde kamer inclusief massage van 40 minuten

*voor een eigen kamer betaal je €80,- toeslag