Krachtpuntjes

inspiratiebrieven voor moeders

Krachtpuntjes – Inspiratiebrieven voor Moeders

Voor de moeder die haar kracht wil omarmen en in verbinding wil zijn met zichzelf.

Als moeder geef je elke dag veel van jezelf aan anderen: je kinderen, je partner, je werk. Maar hoe vaak geef je écht iets aan jezelf? Hoe vaak sta je stil bij je eigen kracht, zelfliefde en innerlijke rust?

Met Krachtpuntjes – Inspiratiebrieven voor Moeders krijg je om de week een moment voor jezelf. Een moment van reflectie, zelfzorg en inspiratie. Deze e-mails zijn speciaal voor jou geschreven, om je te helpen je innerlijke kracht te hervinden en te versterken, zelfs in de drukte van het moederschap.

Je bent de allerliefste moeder die je kind zich maar kan wensen. Elke dag weer geef je met al je liefde dat wat je gezin nodig heeft. En misschien heb je door al die liefde niet door dat jij zelf een beetje aan het leeglopen bent. Misschien durf je niet toe te geven dat jij als moeder ook rust, inspiratie en (zelf) liefde nodig hebt. We hebben er immers zelf voor gekozen om moeder te worden en daarnaast misschien ook nog wel te werken. Niet aanstellen, schouders eronder en doorgaan.

Maar op welke schouder kan jij af en toe even je hoofd laten rusten? Op welke manier maak jij weer verbinding met jezelf? En hoe zorg jij ervoor dat je als moeder met compassie naar jezelf kan kijken?

De Krachtpuntjes zijn bestemd voor moeders die verlangen naar:

 

– regelmatig wat tijd en ruimte voor zichzelf

– inspirerende en bekrachtigende verhalen van een ervaren moeder

– korte meditaties en opdrachten waardoor ze zich meer uitgerust, ontspannen en zekerder voelen in het moederschap

– meer zelfliefde en zelfcompassie 

– het gevoel niet alleen te zijn

Zwangeren zijn ook welkom om krachtpuntjes te ontvangen

Het voordeel van de Krachtpuntjes is dat ik je op een laagdrempelige en tegelijk diepgaande manier help om op jouw eigen-wijze te gaan moederen. Doordat je leest over bijvoorbeeld mijn persoonlijke obstakels en hoe ik hiermee om ga, houd ik jou een spiegel voor en word je uitgenodigd om te gaan voelen hoe jij met deze uitdagingen om zou gaan.

En heel praktisch: je hoeft je niet aan te melden voor een kostbaar en langdurig traject. Je ontvangt de inspiratie zo in je mailbox en het kost je zo’n 15-20 minuten eens in de twee weken.

Van oudsher leren we door verhalen en ervaringen van anderen te luisteren en te lezen. Laat mij als moeder van vijf (+ daarnaast 500+ moeders begeleid te hebben) jouw verhalenverteller zijn. Mijn Krachtpuntjes kunnen jouw ankertjes zijn die je helpen herinneren hoe fantastisch jij het eigenlijk al aan het doen bent.

Wanneer je je aanmeldt voor de Krachtpuntjes – inspiratiebrieven voor moeders ontvang je tweewekelijks unieke en persoonlijke verhalen. Je krijgt als het ware een kijkje in mijn keuken als moeder, retraitebegeleider, luizenmoeder en ‘ik-doe-ook-maar-wat-moeder.’

Sinds 2018 begeleid ik zo’n 8-10 retraites per jaar en ontmoet ik dagelijks moeders zoals jij en ik. En we hebben allemaal ons eigen en unieke verhaal, maar vaak wel hetzelfde verlangen. En dat verlangen is ons verbonden voelen, met onze kinderen, ons lichaam en de dierbaren om ons heen.

Verlang jij ook naar meer verbinding? Meer luchtigheid, meer speelsheid, meer zelfliefde en vooral af en toe even een ademmomentje voor jezelf?

Houd je van (niet al te lange) verhalen lezen of luisteren (ja ik spreek ze ook in!) en denk je graag na over hoe jij het doet als vrouw, moeder, mens?

Wil je op een makkelijke en laagdrempelige manier bij een groeiende groep inspirerende en bekrachtigende moeders horen?

Wil jij leren hoe je een krachtpuntje kan zijn voor jezelf, je gezin en andere moeders?

“Jouw organisatie, wijsheid en spaceholding skills maken het mogelijk om echt te kunnen zakken in jezelf en het thuisfront even los te laten. Dankjewel voor deze waanzinnige ervaring en onderdompeling van liefde, rust en vrouwenkracht.”

Rianne

deelneemster zwangerschapsretraite

“Die heilige tempel waar je ons zo graag mee naartoe neemt, die tempel die ben jezelf. Dankjewel voor de bedding die je creëert.”

Anna Myrte

deelneemster vrouwenretraite

“Wow, wat een fijne jaarcirkel zet Marjolein neer. Ik was al fan van haar yoga nidra’s maar de creativiteit waarmee zij iedere week met fijne oefeningen en reminders komt, de steunende app met mede mama’s en de maandelijkse live yoga nidra’s: ik word alleen maar meer fan van alles wat Marjolein te delen heeft.”

Romy

deelneemster zwangerschapsretraite, baby retraite en online jaarcyclus Uitgerust Moederschap

Wat krijg je?

  • Om de week een inspirerende brief in je inbox vol persoonlijke verhalen, praktische tips en oefeningen.
  • Een maandelijkse mediabespreking met inzichten uit boeken/podcasts/films die je bekrachtigen en inspireren.
  • Exclusieve oefeningen zoals meditaties, visualisaties en reflectieopdrachten om je te helpen dieper in contact te komen met jezelf.

Sluit je aan bij Krachtpuntjes

Gun jezelf deze momenten van rust, groei en inspiratie.

Dit is jouw tijd om op te laden, te reflecteren en te bekrachtigen. Samen creëren we ruimte voor zelfliefde en spirituele groei – zodat je niet alleen een moeder bent, maar ook de krachtige vrouw die je al bent.

Kosten:

€9.99 per maand of €99,- per jaar

Als je nu een jaarabonnement afsluit ontvang je gratis mijn boek Bekrachtigend bevallen!

Het eerste krachtpuntje wordt op 4 oktober verstuurd. 

Je kan je ten alle tijden weer afmelden. Dit doe je door mij een e-mail te sturen en dan schrijf ik je uit.