Zwangerschapsretraite  
3 - 5 april 2020
3 - 5 juli 2020

Voel je de behoefte om dieper in je lijf te zakken en te ontspannen?

Wil je je op een (zelf)bewuste en creatieve manier voorbereiden op jouw bevalling?

Wil je meer in je kracht komen te staan?

En je meer verbinden met jezelf en je ongeboren kindje?

Vooral een weekendje he-le-maal niks en alleen maar genieten en geïnspireerd raken?

Wombfulness zwangerschapsretraite is een weekend speciaal voor jou! Je wordt in de watten gelegd en krijgt de ruimte om even totaal te ontspannen. 

Wombfulness creëert met de retraites voor zwangeren een heilige ruimte waar je in contact kan komen met je bron. Door middel van yoga zak je dieper in je lijf en door de mooie natuur wordt je eigen schoonheid weerspiegeld. Dankzij alle pure voeding en liefdevolle verzorging zal je na deze retraite weer in verbinding zijn met de creatieve en krachtige essentie die je bent.

Gun jij jezelf én je baby deze waardevolle voorbereiding op jullie reis naar de bevalling? 

Esanies ervaring

"De zwangerschapsretraite heeft me de rust, ontspanning en verbinding geboden waar ik naar op zoek was. Daarnaast heeft het weekend ontzettend bekrachtigend gewerkt. Wat een boel energie, warmte en verbondenheid heb ik mogen ervaren. Zet hiernaast een fijne locatie, heerlijk eten en twee krachtige, wijze vrouwen wie het hele weekend beschikbaar voor ons waren. Ik kan het iedere zwangere wie op zoek is naar verbinding, verdieping en ontspanning aanraden." 

Maaikes ervaring

"Bedankt voor dit mooie en liefdevolle weekend. Dit is alles wat een zwangere vrouw nodig heeft en wenst. Een weekend vol bezinning, prachtige verhalen, warmte en liefde.
De yoga en het gezonde eten hebben mijn lijf kracht gegeven, de muziek op de harp opende mijn hart, de meditaties hebben mij nieuwe inzichten en vertrouwen gegeven, de massage gaf mij diepe ontspanning, het samen zijn met mooie vrouwen heeft mij kracht en hoop geschonken. Al met al prachtige en intense ervaringen om nooit te vergeten!” 

Sannes ervaring

"Ik voelde mij zo gedragen en omhuld met liefde en zorg! Precies waar ik naar verlangde rond mijn zwangerschap. Zo fijn om hier even volledig aandacht voor te hebben. Met lieve vrouwen om elkaar dit te geven. Heel bijzonder. Ik heb geleerd hoe ik de rust in mij kan vinden en ik in kan zetten als ik dit nodig heb om de focus bij mijn zwangerschap en kindje wil leggen. Ik voel mij ook nog meer gesterkt om een natuurlijke bevalling tegemoet te gaan.

Lieve Marjolein, je bent een mooi en bijzonder mens, vrouw, moeder. Ik voelde mij bevoorrecht om dit mooie weekend met elkaar te mogen ervaren. De energie heb ik mooi naar thuis over kunnen dragen. Heel erg bedankt!” 

Meld je nu aan voor de eerstvolgende retraite van 3 - 5 april 2020


Het programma

 Het programma

Vrijdag 3 april 2020
16.30 uur: aankomst
17 - 18.30: welkomscirkel
18.30: diner
20.00 - 21.30: meditatiecirkel

Zaterdag 4 april 
8 - 9: ontbijt
9.30 - 10.30: yoga
(fruit/snack)
11 - 12.30: massage of meditatiesessie
12.30 - 13.30: lunch
13.30 - 14.30: tijd voor jezelf/ massages
15 - 17: affirmatiekaarten maken 
18 - 19: diner
20 - 22: bekrachtigende bevalfilm

Zondag5 april
8 -9: ontbijt
9.30 - 10.30: yoga
(fruit/snack)
11.00 - 12.30: wandeling
12.30 - 13.30: lunch
14:00 - 16.30: klankbad met harp
17: afscheid

aanmelden

Jouw kans om op adem te komen en bewust en aandachtig te genieten van het getrappel in je buik.


De locatie

De retraite vindt plaats in en rondom Erve Middelkamp. Een gerenoveerde oerboerderij in Twente, midden in een gebied van Natuurmonumenten. Hier heerst de rust. ’s Nachts is het compleet donker en stil, op af en toe een uil na. Buiten scharrelen kipjes rond. Het bos is op 40 meter lopen afstand en er zijn veel mooie wandelrountes vanaf de boerderij.

Erve Middelkamp is uitgerust met comfortabele bedsteekamers met eigen douche. Daarnaast zijn er een paar tweepersoons kamers met gedeeld sanitair. Er is een grote groepsruimte waarvandaan je over de velden en bossen uitkijkt. Beneden is er naast een grote eetruimte ook nog een voorhuis met veel zitplek met houtkachel. Een zalige plek om tot rust te komen en je te laten inspireren!

praktisch

De kosten voor de retreat zijn €527,-* Hier voor krijg je:

- 2 overnachtingen in een gespreid bed in een eigen kamer
- biologische en vegetarische maaltijden
- een openingscirkel
- 2 yogalessen
- een weldadige massage
- diverse meditatiemomenten
- een klankbad met harp (hoogtepunt van het weekend!)
- bekrachtigende bevalfilm
- workshop affirmatiekaarten maken
- snacks & fruit
- ongelimiteerd kruidenthee
- gebruik van handdoeken, bedlinnen en yogamatjes
- prachtige natuur
- een onvergetelijke ervaring

*voor een bed in een tweepersoons kamer betaal je €497,-
.

aanmelden 3-5 aprilaanmelden 3-5 juli