WOMBFULMAMA RETREAT


Een veilige haven waar je volledig kan ontspannen, dieper in je lijf kan zakken en je sterker kan verbinden met jezelf, je kindje en andere mama’s.

Wombfulness creëert met de WombfulMama Retreats een heilige ruimte waar je in contact kan komen met je bron. Door middel van yoga zak je dieper in je lijf, door de mooie natuur wordt je eigen schoonheid weerspiegeld en dankzij alle pure voeding en liefdevolle verzorging zal je na deze retraite weer in verbinding komen met de creatieve en krachtige essentie die je bent.

Deze retreat biedt jou de gelegenheid om heerlijk verwend te worden en volledig te ontspannen. Er wordt voor je gekookt en afgewassen, er is een professioneel en warm team van oppassers voor je kind en je bed staat gespreid klaar bij aankomst.

De WombfulMama retreats zijn een moment voor jou om de verbinding met jezelf, je kind(eren) en andere vrouwen te versterken en te verrijken.

WombfulMama Retreat voor moeder & kind (0-4) 
10 - 14 september 2018
Erve Middelkamp, De Lutte


Een verwen- en oplaadweek voor mama's

Kinderen zijn de mooiste en waardevolste cadeaus die je van moeder aarde kan ontvangen. Naast alle liefde die je geeft en ontvangt, zijn er ook momentel dat het moederschap behoorlijk overweldigend is. Tijd voor jezelf nemen is van wezenlijk belang.

Jij als moeder bent het fundament waarop je gezin gebouwd wordt en groeit. Af en toe uitchecken bij het gezin en inchecken bij jezelf, goed voor je lichaam én geest zorgen, zal bijdragen aan het gezond houden van jouw gezin.

Yoga - massage - dans-  gezond eten - een team van professionele oppassers -  uitrusttijd - verbinding met jezelf, je kindje én gelijkgestemde vrouwen: dit zijn een paar ingrediënten van de WombfulMama retreat die zullen leiden tot het hoofdgerecht aan het einde van de week: een uitgeruste, opgeladen, geïnspireerde en bekrachtigde mama.

Ik meld me aan

Om je een idee te geven...

Op maandag kom je aan het eind evan de middag aan op een prachtige en authentieke locatie midden in een natuurmonument. Jij en je kindje hebben voldoende tijd om hier voor de komende nachten jullie thuis te maken. Voor de maaltijd maken we kennis met elkaar en het team dat jou deze week gaat verzorgen. Wanneer de kindjes slapen is er gelegenheid om samen te komen voor een ontspanningsmoment.

Op dinsdag - woensdag - donderdag begin je de dag samen met je kindje aan de grote ontbijttafel. Om 9 uur zal het oppasteam zich ontfermen over de kinderen, zodat de mama’s hun me-time beginnen met yoga.  Daarna kan je nog genieten van een massage, meditatie- of coachingssessie, een boek, de natuur of even helemaal niks.  Rond lunchtijd wordt je weer herenigd met je kindje en hebben jullie ’s middags tijd om samen iets te doen. Op woensdagmiddag is er mama-kind yoga. ’s Avonds als de kinderen slapen is er wederom een workshop of ontspanmoment voor de mama’s.

Op vrijdag is er na het ontbijt nog een activiteit voor jou en je kindje en nemen we aan het einde van de ochtend afscheid van elkaar.


Deze week draait volledig om JOU. Alles mag en niks moet! 


De locatie

De WombfulMama retreat vindt plaats op een Oerboerderij. Erve Middelkamp is een typische Twentse boederij die recentelijk gerestaureerd en getransformeerd is tot een unieke groepsaccommodatie. De boerderij beschikt over 5 tweepersoons bedsteekamers, 5 eenpersoons bedsteekamers en 2 tweepersoonskamers (2 losse bedden). Daarnaast is er een knusse woonkamer in het voorhuis, een grote zolder voor de yoga en andere workshops.

Praktisch

De kosten voor deze midweek zijn €997,- Hier voor krijg je:

- 4 overnachtingen in een bedstee kamer met wastafel en douche
- biologische en vegetarische maaltijden voor jou en je kindje
- een openingscirkel voor jou en je kindje
- 3 yogasessies 
- liefdevolle en natuurlijke opvang (affiniteit met Vrije School, Attachment Parenting en Montessori) voor je kinderen in de ochtend en ’s avonds wanneer jij nog meedoet aan het avondprogramma
- lichamelijke verwennerij naar keuze: massage, gezichtsbehandeling of pedicure 
- 2 avondbijeenkomsten: Sacred Womb Circle en een Dansworkshop
- workshop babymassage of ouder&kind yoga (afhankelijk van de leeftijd van je kindje)
- snacks & fruit
- ongelimiteerd kruidenthee
- gebruik van handdoeken, bedlinnen en yogamat
- een welkomstgeschenk 
- een afsluitingscirkel (zonder kindje)
- een coachingsessie
- klankconcert voor jou en je kindje

Als je zelf een vriendin of (schoon)moeder wilt meenemen om op je kindje te passen, dan kijken we naar de mogelijkheden.
Als je een tweede kindje wil meenemen, dan komt er nog €200,- bij om de kosten te dekken (overnachten, oppas, eten, workshops)

Ik meld me aan voor deze retreat