WOMBFULMAMA RETREAT: relight your fire  
22 - 24 maart 2019

Een veilige haven waar je volledig kan ontspannen, dieper in je lijf kan zakken en je sterker kan verbinden met jezelf en andere mama’s.

Wombfulness creëert met de WombfulMama Retreats een heilige ruimte waar je in contact kan komen met je bron. Door middel van yoga zak je dieper in je lijf, door de mooie natuur wordt je eigen schoonheid weerspiegeld en dankzij alle pure voeding en liefdevolle verzorging zal je na deze retraite weer in verbinding komen met de creatieve en krachtige essentie die je bent.

Deze retreat biedt jou de gelegenheid om heerlijk verwend te worden en volledig te ontspannen. Er wordt voor je gekookt en afgewassen, er is een professioneel en warm team van yogadocente, masseuses & coaches en je bed staat gespreid klaar bij aankomst.

De WombfulMama retreats zijn een moment voor jou om de verbinding met jezelf en andere vrouwen te versterken en te verrijken.

Het thema van dit weekend is: Relight your fire. De hele retraite is er op gericht om jouw innerlijke vuur weer aan te wakkeren en ruimte te geven. Je gaat met een warm en energiek lijf weer naar huis!

Een weekend om je innerlijke vuur te voeden

Kinderen zijn de mooiste en waardevolste cadeaus die je van moeder aarde kan ontvangen. Naast alle liefde die je geeft en ontvangt, zijn er ook momentel dat het moederschap behoorlijk overweldigend is. Tijd voor jezelf nemen is van wezenlijk belang.

Jij als moeder bent het fundament waarop je gezin gebouwd wordt en groeit. Af en toe uitchecken bij het gezin en inchecken bij jezelf, goed voor je lichaam én geest zorgen, zal bijdragen aan het gezond houden van jouw gezin.

Yoga - massage - dans  - gezond eten - uitrusttijd - verbinding met jezelf én gelijkgestemde vrouwen: dit zijn een paar ingrediënten van de WombfulMama retreat die zullen leiden tot het hoofdgerecht aan het einde van de weekend: een uitgeruste, opgeladen, geïnspireerde en bekrachtigde mama.

de locatie

Dit weekend zijn wij te gast in De Dieken in Holten. Een prachtige plek, midden in de ongerepte natuur. Hier heerst de rust. ’s Nachts is het compleet donker en stil, op af en toe een uil na.

De Dieken is uitgerust met comfortabele kamers met gedeeld sanitair. Er zijn tweepersoons kamers. Daarnaast is er een ruime woonkamer met houtkachel, een prachtige werkplek met veel ramen en een tipi waar we ons ook in kunnen terug trekken.


Praktisch

De WombfulMama Retreat van 22 - 24 maart 2019 zal zijn voor moeders alleen, dus zonder kinderen. 

Locatie is De Dieken in Holten.  Je bent hier welkom op vrijdag om 17.00 uur. Zondag sluiten we om 17.00 uur af.

De kosten voor dit weekend zijn €447,-  Hiervoor krijg je:

- twee overnachtingen in een tweepersoonkamer met gedeeld sanitair 
- heerlijk veganistisch en biologisch eten
- een welkomstgeschenk 
- gebruik van yogamatten, dekentjes, handdoeken en bedlinnen
- onbeperkt fruit en kruidenthee
- twee yogalessen
- een massage van 30 minuten*
- 5 Ritmes Dansworkshop 
- vrouwencirkels gericht op ontspannen en authentiek moederschap
- tijd voor jou alleen om te lezen, te wandelen of even helemaal niks
- meditatie

* Als je een massage van 60 minuten wilt, betaal je €30,- extra

Ik wil me graag aanmelden!