WombfulMama cirkel

26 september - 24 oktober - 28 november 2018

verbinding - verwondering - verrijking

In het dagelijks leven hebben we als moeder door alle kleding wassen en opvouwen, maaltijden die bereid moeten worden, kinderen die naar school gebracht en gehaald mogen worden, boodschappen en andere werkzaamheden amper nog de ruimte om écht stil te staan bij onszelf. We vergeten al snel dat wij in essentie creatieve, prachtige, stralende en sensuele vrouwen zijn! 

- Heb jij behoefte aan kwalitatieve tijd met en voor jezelf?
- Heb je vaak het goede voornemen ruimte voor jezelf te maken maar komt het er niet van?
- Verlang jij naar meer in je lijf, in het moment aanwezig te zijn?
- Wil jij je sterker verbinden met je hart en je beide voeten stevig verankeren in de grond?
- Heb je behoefte om je moederschap bewust en bekrachtigend onder de loep te nemen in een groep (gelijkgestemde) moeders?

Lieve (aanstaande) moeder, je bent van harte uitgenodigd voor 3 avonden vol verbinding, verwondering en verrijking. In de veilige haven die we samen creëren mag je delen, dansen, zitten, liggen, gemasseerd worden en vooral jezelf totaal voelen. We komen samen in een cirkel en voelen waar er op dat moment behoefte aan is. Meditatie, reflectie, delen, bewegen en verbinden staan centraal.

De WombfulMama cirkel is een moment he-le-maal voor jou. Een avond om los te laten, op te laden en met een liefdevol hart weer naar huis te gaan. Een cadeau voor jezelf én je gezin! Herinner je weer wie je bent!

praktisch:

De data zijn: 26 september, 24 oktober en 28 november
De locatie: Proeflokalen te Zutphen
Tijden: 19.30 - 22
Kosten: €25,- per retreat of €65,- voor alle 3 de cirkels 

(bovenstaande foto is van Maria Stijger)

Yes, ik meld me aan voor de WombfulMama cirkel!