The Goddess Project in Zutphen, Leiden, Amsterdam en Eindhoven! 
(tickets onder aan de pagina)


The Goddess Project is een hartverwarmende en ontroerende film, gemaakt door twee vrouwen die het diepe verlangen hadden om de vrouwelijke stem te laten horen. In een oude schoolbus reden zij door de Verenigde Staten, spraken zij met meer dan 100 vrouwen uit alle denkbare leefwijzen en transformeerden zij deze gesprekken tot een film die je zeker zal raken!

Hun missie is duidelijk: vrouwen voor en achter de camera hun verhaal laten delen, om zo te zorgen voor meer verbinding en inspiratie. En dit lukt ze. Hun film wordt inmiddels over de hele wereld vertoond door mensen die dezelfde missie als zij hebben. Wombfulness draagt deze missie ook uit en haalt nu vol enthousiasme als eerste The Goddess Project naar Nederland.

Op zondag 14 januari 2018 ben je van harte welkom vanaf 10.00 in filmhuis Luxor aan de Houtmarkt 64 in Zutphen. Om 10.30 zal de film worden geopend door Elske Feitsma van Yogini. Voor slechts €10,- (excl. service- en boekingskosten*) kan je aanwezig zijn bij dit onvergetelijke evenement.  Er is plek voor 80 mensen. Uitverkocht!

Op zondag 28 januari ben je van harte welkom om 10.00 uur in Het Kijkhuis aan de Vrouwenkerksteeg 10 in Leiden. Om 10.30 zal de film worden geopend door Marjolein van Wombfulness. Voor slechts €10,- (excl. service- en boekingskosten*) kan je aanwezig zijn bij dit onvergetelijke evenement. Er is plek voor 100 mensen.

Op zondag 4 februari 2018 ben je van harte welkom vanaf 11.30 in het MIrror Centre aan de Ter Gouwstraat 3 in Amsterdam. Om 12.00 wordt de film geopend door Marjolein van Wombfulness.  Voor slechts €10,- (excl. service- en boekingskosten*) kan je aanwezig zijn bij dit onvergetelijke evenement. Er is plek voor 100 mensen. LET OP: deze vertoning is een onderdeel van ‘The Goddess Dance Project.’ Klik hier voor meer info.

Op zaterdagochtend 17 februari ben je van harte welkom vanaf 12.00 in het Natlab in Eindhoven. Om 12.30 wordt de film geopend door Jacqueline Amanya Snelder van Soul Institute. Voor slechts €10,- (excl. service- en boekingskosten*) kan je aanwezig zijn bij dit onvergetelijke evenement. Er is plek voor 100 mensen.

Klik hier voor de link van de officiële website van The Goddess Project
De film wordt overigens op nog meer plekken in Nederland vertoond, georganiseerd door anderen.

*Sinds december verloopt de verkoop van de kaarten via een online verkoopsysteem. Hier zijn kosten aan verbonden, te weten €0,61. Betalen via Ideal is €0,55 cent, Je betaalt dus voor een kaartje €11,16. Losse verkoop aan de deur, indien voorradig is €12,50.