The Goddess Project in Zutphen, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Utrecht en Rotterdam.
(tickets onder aan de pagina)


The Goddess Project is een hartverwarmende en ontroerende film, gemaakt door twee vrouwen die het diepe verlangen hadden om de vrouwelijke stem te laten horen. In een oude schoolbus reden zij door de Verenigde Staten, spraken zij met meer dan 100 vrouwen uit alle denkbare leefwijzen en transformeerden zij deze gesprekken tot een film die je zeker zal raken!

Hun missie is duidelijk: vrouwen voor en achter de camera hun verhaal laten delen, om zo te zorgen voor meer verbinding en inspiratie. En dit lukt ze. Hun film wordt inmiddels over de hele wereld vertoond door mensen die dezelfde missie als zij hebben. Wombfulness draagt deze missie ook uit en haalt nu vol enthousiasme als eerste The Goddess Project naar Nederland.

Op zaterdagavond 21 april ben je van harte welkom bij het Zussen Goddess Project in Zutphen. We genieten eerst van een potluck etentje. Daarna kijken we de film en na afloop vormen we een cirkel waarin we onze ervaringen kunnen delen. Het vindt plaats in Het Pakhuys van 18 tot 22.30 uur. Welkom!

In samen werking met Het Nieuwtijdskind komt er een reeks vertoningen in Rotterdam en Utrecht. Klik hier voor de kaartverkoop.

Klik hier voor de link van de officiële website van The Goddess Project

Algemene voorwaarden:

Het omruilen, annuleren of terugbetalen van eenmaal aangeschafte tickets is niet mogelijk.

*Sinds december verloopt de verkoop van de kaarten via een online verkoopsysteem. Hier zijn kosten aan verbonden, te weten €0,61. Betalen via Ideal is €0,55 cent, Je betaalt dus voor een kaartje €11,16. Losse verkoop aan de deur, indien voorradig is €12,50.