The Goddess Project 


The Goddess Project is een hartverwarmende en ontroerende film, gemaakt door twee vrouwen die het diepe verlangen hadden om de vrouwelijke stem te laten horen. In een oude schoolbus reden zij door de Verenigde Staten, spraken zij met meer dan 100 vrouwen uit alle denkbare leefwijzen en transformeerden zij deze gesprekken tot een film die je zeker zal raken!

Hun missie is duidelijk: vrouwen voor en achter de camera hun verhaal laten delen, om zo te zorgen voor meer verbinding en inspiratie. En dit lukt ze. Hun film wordt inmiddels over de hele wereld vertoond door mensen die dezelfde missie als zij hebben. Wombfulness draagt deze missie ook uit en haalt nu vol enthousiasme als eerste The Goddess Project naar Nederland.

NA EEN SUCCESVOLLE TOUR ISM NIEUWETIJDSKIND IS HET TIJD VOOR EEN PAUZE. Eind augustus ben ik met de film op het Lorelei festival te vinden en in oktober komt er weer een tour met de film door het land, hoogstwaarschijnlijk met Holli Rae, de maakster van de film.

Algemene voorwaarden:

Het omruilen, annuleren of terugbetalen van eenmaal aangeschafte tickets is niet mogelijk.

*Sinds december verloopt de verkoop van de kaarten via een online verkoopsysteem. Hier zijn kosten aan verbonden, te weten €0,61. Betalen via Ideal is €0,55 cent, Je betaalt dus voor een kaartje €11,16. Losse verkoop aan de deur, indien voorradig is €12,50.