The Goddess Dance Project in Amsterdam  
The Goddess Dance & Voice Project in Den Haag

De film 'The Goddess Project’ haalde Wombfulness als eerste naar Nederland. En inmiddels heeft de film in uitverkochte zalen door heel Nederland gedraaid. Nu is het wederom de beurt aan Amsterdam!
 
Iedere keer wanneer ik de film ’The Goddess Project’ zie, voel ik na afloop dat mijn lichaam de mooie boodschappen wil integreren.. De film maakt keer op keer zo’n inspirerende en bekrachtigende indruk op mij, dat ik na afloop eigenlijk nog maar één ding wil doen:

DANSEN en ZINGEN!


25 maart in Amsterdam

Eerst kijken we de film en daarna gaan we genieten van fantastische dansworkshop begeleid door Jup Jansonius en Rimke Peters, beiden gecertificeerde 5Rhythm teachers. Onder aan de pagina meer info.

25 maart 2018
12:00 - 16:30
Deuren openen om 11:30

Jungle, Tweede van Swindenstraat 26 in Amsterdam

Kaartjes kosten: €25,- (+ €1,16 boekings- en betalingskosten)
Je kan ook alleen de film komen kijken: €10,-  (+ €1,16 boekings- en betalingskosten)

21 april in Den Haag

Eerst kijken we de film en daarna gaan we genieten van een te gekke dans- en zangworkshop van Dymphi Peeters en Eva Bergerova. Onder aan de pagina vind je meer info over deze workshop en begeleiders.

De opening van de film wordt verzorgd door Madelief de Graaf van Liefwerk en medeoprichtster van Pantra.

21 april 2018
12:00 - 16:30
Deuren openen om 11:30

Locatie: Wajid, Prins Hendrikplein 1, Den Haag

Kaartjes kosten: €25,- (+ €1,16 boekings- en betalingskosten)

(foto: Tessa Veldhorst)

Bestel hier je kaartje

6 mei in Amsterdam

Een Goddess Dance Project met Esta Polyesta! Dit kan niet anders dan een super krachtige en fantastische middag worden. Meer info onder aan de pagina.

6 mei 2018
12:00 - 16:30
Deuren openen om 11:30

Jungle, Tweede van Swindenstraat 26 in Amsterdam

Kaartjes kosten: €25,- (+ €1,16 boekings- en betalingskosten)
Je kan ook alleen de film kijken: €10,- (+ €1,16 boekings- en betalingskosten)

(foto: Gitte Spinder)


Bestel hier je kaartje

Over de film:

The Goddess Project is een hartverwarmende en ontroerende film, gemaakt door twee vrouwen die het diepe verlangen hadden om de vrouwelijke stem te laten horen. In een oude schoolbus reden zij door de Verenigde Staten, spraken zij met meer dan 100 vrouwen uit alle denkbare leefwijzen en transformeerden zij deze gesprekken tot een film die je zeker zal raken!

Hun missie is duidelijk: vrouwen voor en achter de camera hun verhaal laten delen, om zo te zorgen voor meer verbinding en inspiratie. En dit lukt ze. Hun film wordt inmiddels over de hele wereld vertoond door mensen die dezelfde missie als zij hebben. Wombfulness draagt deze missie ook uit en haalt nu vol enthousiasme als eerste The Goddess Project Amsterdam!

Over de dansworkshop van 25 maart

Dans en beweging zijn een krachtige manier om inspiratie en verbinding te belichamen. Dat wat we gezien en gehoord hebben in de film integreren we door middel van beweging en bekrachtigen we tot in iedere cel van ons prachtige godinnen lichaam. Een 5Ritmes workshop met Jup Jansonius en Rimke Pepers erkende 5Rhythms docenten.

5Rhythms® is een heerlijke body and mind workout.
We verkennen de energie in en om ons en gebruiken deze om ons te voeden en volledig tot bloei te komen.
Na de workshop voel je je ontspannen, opgeladen en geinspireerd.
Doe je het vaken? Dan merk je dat je lichamelijke en geestelijke conditie met sprongen vooruit gaan.  

The Goddess Dance & Voice Project
op 21 april

Workshop: Warrior of the Dance and Singing
Kom en duik met ons in de oceaan van bewuste creatie!
Dans, Vechtkunst & Theater: Eva Bergerová
Stem & Kora, Live muziek: Dymphi Peeters
“Het is onze missie om je te bekrachtigen om jezelf van binnen naar buiten te expressen voor liefdevolle ogen door middel van dans, vechtkunst, theater en stem improvisatie. Wij geloven dat spiritualiteit en creativiteit met elkaar verbonden zijn.”

SAMENVATTING:
Doel van de workshops: Het openen van de creatieve energie in iedereen door middel van dans, vechtkunst, stemimprovisatie en theater.
BESCHRIJVING
Wil je jezelf uitdrukken/ expressie geven? Heb je zin om te dansen, je stem te gebruiken en te creëren? Wil je een creatief en vrij leven leiden? Kom het dan proeven tijdens onze workshop!
Je zult een korte presentatie ervaren en daarna zul je in de ervaring duiken van het uitdrukken van de creativiteit in je eigen dans en stem.
Je krijgt een nieuw concept voor creatie en expressie van dans en zang, genaamd “Step out of the Story” (Stap uit het verhaal). We gebruiken theatrale technieken, bewustzijn, dans- en stemimprovisatie en vechtsport.
Wij zijn geïnspireerd door de Warrior/ krijger? Wat is een Warrior? Het is geen vechter, maar het is het deel binnen in ons, dat altijd in het huidige moment aanwezig is. Iedereen heeft een Warrior in zich! Door de Warrior leren we ons bewust te zijn, we drukken de energie uit van van het leven, van vrijheid, moed en authenticiteit.
ERVARING MET ZANG EN DANS GEEN MUST
Als je al ervaring heb opgedaan met zang en dans is dat geweldig, maar geen must. Wij zijn er van overtuigd dat iedereen een artiest in zich heeft! Deze workshop gaat over het expressen/ uitdrukken van jezelf van binnen naar buiten voor liefdevolle ogen. Wij geloven dat dat het grootste cadeau is wat je jezelf en de ander kunt geven.

(foto: Tessa Veldhorst)

The Goddess Dance Project met Esta Polyesta op 6 mei

Esta heeft als DJ Polyesta een indrukwekkende c.v. Ze is voornamelijk bekend om haar Wereld Muziek en Balkan Beats en met haar liefde voor elektronische en etnische muziek maakt ze echte ‘feel-good-music’. Daarnaast is de Estatic Dance Fascilitator en reist ze de wereld rond met haar muziek en dansworkshops.

Esta Polyesta is een fatastische en waardevolle toevoeging bij deze Goddess Dance Project in Amsterdam.Haar stijl is vloeiend en vrouwelijk, optillend en vrolijk. Esta is een prachtige belichaming van de Godin. Wat een eer om deze dag met haar te vieren!

Meer over Esta:  http://djpolyesta.nl

foto: Gitte Spinder