The Goddess Dance Project in Amsterdam  

De film 'The Goddess Project’ haalde Wombfulness als eerste naar Nederland. En inmiddels heeft de film in uitverkochte zalen door heel Nederland gedraaid. Nu is het wederom de beurt aan Amsterdam!
 
Iedere keer wanneer ik de film ’The Goddess Project’ zie, voel ik na afloop dat mijn lichaam de mooie boodschappen wil integreren.. De film maakt keer op keer zo’n inspirerende en bekrachtigende indruk op mij, dat ik na afloop eigenlijk nog maar één ding wil doen:

DANSEN en ZINGEN!


6 mei in Amsterdam: wordt verplaatst!

Een Goddess Dance Project met Esta Polyesta! Dit kan niet anders dan een super krachtige en fantastische middag worden. Meer info onder aan de pagina.

6 mei 2018
12:00 - 16:30
Deuren openen om 11:30

Jungle, Tweede van Swindenstraat 26 in Amsterdam

Kaartjes kosten: €25,- (+ €1,16 boekings- en betalingskosten)
Je kan ook alleen de film kijken: €10,- (+ €1,16 boekings- en betalingskosten)

(foto: Gitte Spinder)

Over de film:

The Goddess Project is een hartverwarmende en ontroerende film, gemaakt door twee vrouwen die het diepe verlangen hadden om de vrouwelijke stem te laten horen. In een oude schoolbus reden zij door de Verenigde Staten, spraken zij met meer dan 100 vrouwen uit alle denkbare leefwijzen en transformeerden zij deze gesprekken tot een film die je zeker zal raken!

Hun missie is duidelijk: vrouwen voor en achter de camera hun verhaal laten delen, om zo te zorgen voor meer verbinding en inspiratie. En dit lukt ze. Hun film wordt inmiddels over de hele wereld vertoond door mensen die dezelfde missie als zij hebben. Wombfulness draagt deze missie ook uit en haalt nu vol enthousiasme als eerste The Goddess Project Amsterdam!

The Goddess Dance Project met Esta Polyesta op 6 mei

Esta heeft als DJ Polyesta een indrukwekkende c.v. Ze is voornamelijk bekend om haar Wereld Muziek en Balkan Beats en met haar liefde voor elektronische en etnische muziek maakt ze echte ‘feel-good-music’. Daarnaast is de Estatic Dance Fascilitator en reist ze de wereld rond met haar muziek en dansworkshops.

Esta Polyesta is een fatastische en waardevolle toevoeging bij deze Goddess Dance Project in Amsterdam.Haar stijl is vloeiend en vrouwelijk, optillend en vrolijk. Esta is een prachtige belichaming van de Godin. Wat een eer om deze dag met haar te vieren!

Meer over Esta:  http://djpolyesta.nl

foto: Gitte Spinder