The Goddess Dance Project

De film 'The Goddess Project’ haalde Wombfulness als eerste naar Nederland. En inmiddels heeft de film in uitverkochte zalen door heel Nederland gedraaid. Nu is het de beurt aan Amsterdam!
 
Iedere keer wanneer ik de film ’The Goddess Project’ zie, voel ik na afloop dat mijn lichaam de mooie boodschappen wil integreren.. De film maakt keer op keer zo’n inspirerende en bekrachtigende indruk op mij, dat ik na afloop eigenlijk nog maar één ding wil doen:

DANSEN!

Op 4 februari 2018 organiseert Wombfulness, een spetterend en sprankelend spektakel:

'The Goddess Dance Project'

Eerst kijken we de film en daarna gaan we genieten van fantastische Goddess Dance workshop van Margo Awanata  Daarnaast zijn er ook heerlijke hapjes en drankjes die wij met z’n allen meenemen: een potluck dus. 

4 februari 2018
!2:00 - 16:30
Deuren openen om 11:30

Mirror Centre, Ter Gouwstraat 3 Amsterdam

Kaartjes kosten: €27,50
Tot 21 - 12 - 2017 is er een vroegboekkorting en betaal je slechts €24,50! 

Over de film:

The Goddess Project is een hartverwarmende en ontroerende film, gemaakt door twee vrouwen die het diepe verlangen hadden om de vrouwelijke stem te laten horen. In een oude schoolbus reden zij door de Verenigde Staten, spraken zij met meer dan 100 vrouwen uit alle denkbare leefwijzen en transformeerden zij deze gesprekken tot een film die je zeker zal raken!

Hun missie is duidelijk: vrouwen voor en achter de camera hun verhaal laten delen, om zo te zorgen voor meer verbinding en inspiratie. En dit lukt ze. Hun film wordt inmiddels over de hele wereld vertoond door mensen die dezelfde missie als zij hebben. Wombfulness draagt deze missie ook uit en haalt nu vol enthousiasme als eerste The Goddess Project Amsterdam!

Over Margo

Sinds 2003 creëert Margo ruimte voor mensen om zichzelf beter te leren kennen en om meer in hun kracht te komen. Ze is als geen ander in staat om een groep vrouwen te verbinden met elkaar en om ware ‘sisterhood’ te ervaren.

In de workshops die zij geeft stimuleert ze vrouwen om diep in zichzelf te duiken en hun bron van diepe wijsheid te omarmen.

Margo is een warme en gepassioneerde vrouw die iedereen uitnodigt en bemoedigt om mee te dansen.
Meer over Margo