Hampuy… hampuy… hampuy….

Lieve vrouwen,

graag nodigen wij, Veerle en Marjolein, je uit voor de reeks Ñusta Karpay inwijdingen
in het weekend van 28-30 september 2019

Ñusta Karpay

Een reeks inwijdingen uit de vrouwelijke lijn van de Andes volkeren die je gronden in je vrouwelijke Zijn, verbinding maken met je voorouders en jouw roots hier op aarde, zaadjes in je hele energetische systeem plaatsen waardoor je oude patronen kan opruimen, in je spiegel van kwetsbaarheid mag kijken om afstand te nemen van alles wat je belemmert in je vrouwelijke kracht en groei te staan, je ego te verzachten... Om te helen, meer in jouw oerkracht, vrijheid en onvoorwaardelijke hartsenergie thuis te komen, jezelf in je diepe intuïtie te ontmoeten en zuiver en krachtig in je vrouwelijk bewustzijn te staan..

We verbinden ons met de energie van aarde en water, van vuurkracht, lucht, wind en helende hartsenergie, creatie en speelsheid, van zuivere, pure trilling van goddesses, (hoge)priesteressen en gidsen. We verbinden ons met de kosmische vrouwelijke energie, de zeven priesteressen uit de Andes en van bij ons, godinnen van alle elementen, verbonden met onze diepste verlangens, en de hoogste vrouwelijke trillingen. Maar bovenal leren we door overgave om ons ego los te laten en vanuit vertrouwen, overgave en verbinding te gaan staan, voelen en leven. Het vertrouwen dat we gekoesterd worden door een vrouwelijke kracht die ons draagt en verzorgt. En deze eenvoud is juist de kracht van de Ñusta Karpay.

Elke inwijding is een ceremonie die een eigen energie heeft, verbonden met krachtplekken in de Andes. In elke chakra worden zaadjes van licht geblazen die diep doordringen in je hele fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichamen. Het gaat om een hele zuivere en hoge trilling die Veerle zelf mocht ervaren tijdens reizen in Latijns-Amerika, de laatste jaren steeds meer, in verbinding met zovele krachtplekken tijdens meditaties, rituelen, inwijdingen en ceremonies.

Latijns-Amerika is het zielecontinent van Veerle, waar ze lang woonde en al 35 jaar mee verbonden is in dit leven. De Ñusta Karpay inwijdingen gaan gepaard met haar diepe connectie met het continent. Ze bewandelt het pad van de Pampamesayok, de vrouwelijke helers uit de Andes. Ze voegt aan de initiaties dimensies toe die verbonden zijn met vrouwelijke energie overal in het continent, o.a. van de Maya, Machis & vrouwelijke helers. Het is voor haar een eer om de vrouwelijke energie en wijsheid van inheemse volkeren en moeder natuur ginder, te delen hier op aarde. De Ñusta Karpay inwijdingen houden voor Veerle een energie in van thuiskomen, heling, gronding, zachte stroming, hartsenergie, kortom, een transformatie die noodzakelijk is voor de hele westerse cultuur.

Marjolein verbond zich een aantal jaren geleden met de Nusta’s, tijdens de zwangerschap van haar vierde dochter. De energetische reizen die ze maakte naar oa het Titicacameer en de verbinding met de godinnen van de Andes ervoer ze als thuiskomen. Marjolein heeft een sterke verbinding met Pachamama, moeder aarde en haar elementen aarde, water, vuur en lucht. Daarnaast creëert ze een veilige, warme en omhullende bedding vanuit haar vrouwelijke kracht, waarin de nusta inwijdingen gedragen mogen worden.

Praktisch

Dit inwijdingsweekend vindt plaats van vrijdag 27 september tot zondag 29 september 2019.

Je bent welkom op vrijdag vanaf 17 uur. Iedereen brengt iets te eten mee, zodat we elkaar kunnen leren kennen tijdens een potluck diner. We beginnen om 19.30. We ronden zondag af uiterlijk om 17 uur.

De kosten voor dit weekend zijn €185,- voor de inwijdingen en €185,- voor de overnachtingen en het eten (bio/vega/glutenvrij/suikervrij) van zaterdag en zondag. Je slaapt in een gedeelde kamer.

Locatie: De Dieken, Helhuizerweg in Holten.

Er is plek voor maximaal 14 vrouwen.

Meer info over Veerle en haar prachtige werk: https://templeoftheearth.org en www.kachina-creative2energy.com 

mocht je nog vragen hebben over de inhoud van de inwijdingen kan je Veerle mailen: creative2energy@gmail.com

Aanmelden