Wombfulness mama & baby retraite
14 - 17 februari 2020: nog 1 plekje vrij!
2 - 5 juni 2020

Het is nog niet heel lang geleden dat jij een kindje hebt gekregen. Naast dat je fysiek allerlei veranderingen hebt ondergaan, ben je op mentaal- en gevoelsniveau door een enorme transitie gegaan. Bevallen wordt niet voor niets een ‘rite of passage’ genoemd. Een overgangsrite. De reis naar moederschap is oneindig. Wanneer je kindje in een andere fase komt, groei jij daar ook in mee. Het kan soms overweldigend zijn, het moederschap.

Ben jij door al het zorgen voor je baby (en misschien wel andere kinderen) de verbinding met jezelf een beetje kwijtgeraakt?
Voel je de behoefte om met je baby er even tussen uit te gaan en vertroeteld te worden, zodat jullie kwalitatieve tijd met elkaar door kunnen brengen?

Is je lijf toe aan wat extra aandacht door middel van yoga, meditatie en massage?

Vind je het leuk om met andere moeders en baby’s op een bekrachtigende manier ervaringen uit te wisselen?

Welkom bij de retraite voor moeder & baby! Dit weekend is geschikt voor  baby’s van drie tot twaalf maanden. Er is plek voor maximaal 10 moeder & 10 baby’s.

Hoe anderen de retraites van Wombfulness ervaren

Betrokken, open en liefdevol💞
Tijdens de moeder en kind retraite vond ik rust, mezelf, inspirerend, verbinding met het team en andere moeders&kinderen, fijne massage en heerlijk gegeten☺️ op een prachtige plek midden in de natuur - Coja

"Wat een hemels geschenk deze retraite! Heerlijk gedragen door prachtige vrouwen, goddelijk voedsel door Marjolein en zo fijn om even helemaal met hart-buik en ziel in zon prachtige omgeving te mogen zijn (en je je hoofd steeds leger te maken).. bedankt!” - Jorine

"De rust, de geborgenheid en de verbinding draag ik nog bij me. Wat was het fantastisch vorig weekend tijdens de zwangere retraite. Helend, verwarmend, emotioneel, liefdevol en geweldig fijn. Het heerlijke eten, de vertroeteling, het altijd luisterend oor van Marjolein en de aandacht van de andere dames was overweldigend. Dankjewel voor deze prachtige ervaring” - Jennifer 

Om je een idee te geven

Op vrijdag komen jullie rond 16.30 uur aan op de Oerboerderij in De Lutte. Je hebt tijd om rustig aan te komen, je te settelen in jullie slaapvertrek en de boerderij te verkennen. Als iedereen er is komen we samen, om elkaar te leren kennen. Rond 17.30 - 18 uur gaan we eten en ’s avonds als de kindjes slapen is er ontspannende yoga voor mama.

Op zaterdag en zondag is er een rustgevend en verrijkend programma met oa mama en baby yoga, mama en baby dans, baby massage workshop en krijgen de moeders ook een massage. Wanneer jij een massage krijgt is er een knuffeltante die voor je kindje zorgt. Op zaterdagavond is er een klankmeditatie en zondagavond een vrouwencirkel met voetenbadjes en voetmassage.

Op maandagochtend nemen we na het ontbijt afscheid, rond 10 uur.

14 - 17 februari & 2 - 5 juni 2020: locatie Erve Middelkamp in De Lutte

De retraite vindt plaats in en rondom Erve Middelkamp. Een gerenoveerde oerboerderij in Twente, midden in een gebied van Natuurmonumenten. Hier heerst de rust. ’s Nachts is het compleet donker en stil, op af en toe een uil na. Buiten scharrelen kipjes rond. Het bos is op 40 meter lopen afstand en er zijn veel mooie wandelrountes vanaf de boerderij.

Erve Middelkamp is uitgerust met comfortabele bedsteekamers met eigen douche. Daarnaast zijn er een paar tweepersoons kamers met gedeeld sanitair. Er is een grote groepsruimte waarvandaan je over de velden en bossen uitkijkt. Beneden is er naast een grote eetruimte ook nog een voorhuis met veel zitplek.

Meld je nu aan!

Wat ontvangen jullie allemaal?


Dit is wat je dit weekend allemaal krijgt:

- drie overnachtingen in een luxe comfortabele kamer met eigen douche 
- welkomstasje met leuke en inspirerende dingen voor jou en je baby
- vegetarische/ veganistische en biologische maaltijden
- twee mama & baby yogalessen 
- een mama yogales
- workshop babymassage
- (draag)wandeling
- een mama-massage
- klankmeditatie
- vrouwencirkel met kruidenbadjes en voetmassages
- babyblessing
- prachtige natuur
- onvergetelijke ervaring

Dit alles voor €697,- 

Ik meld me aan 14-17 februariIk meld me aan 2-5 juni