Wombfulness mama & baby retraite
17-19 mei 2019

Het is nog niet heel lang geleden dat jij een kindje hebt gekregen. Naast dat je fysiek allerlei veranderingen hebt ondergaan, ben je op mentaal- en gevoelsniveau door een enorme transitie gegaan. Bevallen wordt niet voor niets een ‘rite of passage’ genoemd. Een overgangsrite. De reis naar moederschap is oneindig. Wanneer je kindje in een andere fase komt, groei jij daar ook in mee. Het kan soms overweldigend zijn, het moederschap.

Ben jij door al het zorgen voor je baby (en misschien wel andere kinderen) de verbinding met jezelf een beetje kwijtgeraakt?
Voel je de behoefte om met je baby er even tussen uit te gaan en vertroeteld te worden, zodat jullie kwalitatieve tijd met elkaar door kunnen brengen?

Is je lijf toe aan wat extra aandacht door middel van yoga, meditatie en massage?

Vind je het leuk om met andere moeders en baby’s op een bekrachtigende manier ervaringen uit te wisselen?

Welkom bij de retraite voor moeder & baby! Dit weekend is geschikt voor  baby’s van drie tot twaalf maanden. Er is plek voor maximaal 8 moeder & 8 baby’s.

Locatie

Dit weekend zijn we te gast op de prachtige locatie van Erve Middelkamp in De Lutte, onderdeel van Natuurmonumenten. Zodra je hier aankomt en je koffer neerzet zal er een deken van ontspanning over je heen glijden. De natuur hier is werkelijk prachtig en vitaliserend. Binnen enkele minuten ben je in het bos. .

Er is een lange picknicktafel waar we genieten van alle biologische maaltijden. Daarnaast is het voorhuis gevuld met banken en heerlijke stoelen, waar je bij de open haard heerlijk kan zitten lezen en je kindje veilig op de vloer kan rollen of kruipen.

De groepsruimte wordt dit weekend omgetoverd in een warme tempel waar je helemaal jezelf kan zijn en je kan laten voeden en inspireren. Tijdens de yoga kijk je uit over de velden en de oerbomen. Als je geluk hebt zie je nog een ree.

Je overnacht met je kindje in een comfortabele bedsteekamer met 1- of 2-persoonsbed en een eigen douche. De toiletten zijn gedeeld. Ook zijn er babybedjes, mochten jullie zo samen willen slapen. 

aanmelden

Wat ontvangen jullie allemaal?


Dit is wat je dit weekend allemaal krijgt:

- twee overnachtingen in een bedsteekamer met eigen douche
- welkomstasje met leuke en inspirerende dingen voor jou en je baby
- vegetarische/ veganistische en biologische maaltijden
- twee mama & baby yogalessen
- workshop babymassage
- (draag)wandeling
- een mama-massage
- klankmeditatie
- vrouwencirkel met kruidenbadjes en voetmassages
- babyblessing
- prachtige natuur
- onvergetelijke ervaring

Op dit moment zijn er nog 4 plekjes beschikbaar.

Ik meld me aan