Wanneer vrouwen samen komen, gebeuren er magische dingen

Ervaringen van deelnemers

"De WombfulMama Pregnancy retreat is een prachtig cadeau aan mezelf en mijn kindje geweest! Een weekend om even helemaal tot rust te komen, los te laten en alle aandacht voor de baby in mijn buik. Ik heb heel erg genoten van de meditaties, de ochtendyoga, de zwangerschapsdans, de heerlijke massage en de mooie rituelen. En natuurlijk het goddelijke eten! Het weekend was mooi opgebouwd en er was genoeg ruimte voor mezelf om even een boswandeling te maken of in de heerlijke groene tuin te schrijven of gewoon een beetje voor me uit te staren. Ik ben dankbaar voor dit fijne weekend met mooie mensen! Dank je wel, Marjolein!” 

                                                                                                                     - Marjolijn

"Vorig weekend heb ik heerlijk genoten van een heel fijn zwangerschapsretraite. Het was tot in de puntjes verzorgd door Marjolein. Alle onderdelen droegen bij aan de diepe verbinding die ik kon aangaan met mijn kindje. Ik kon echt alle tijd, aandacht en vanuit ontspanning, contact maken en er zijn voor mezelf en mijn kindje in deze bijzondere tijd. Dank jullie wel!"

- Simone


"Zondag-avond heb ik ervaren als een mooie sacred womb circle:
De ruimte ... was mooi aangekleed en voelde als een warm nestje
De vrouwen ... waren open en in liefde aanwezig met elkaar
De man ... die spontaan deelnam was welkom en droeg mede het veld
Marjolein ...was mooi geankerd in haar basis en overgave
De ceremonie ...die ontstond was mooi en ongedwongen
Mijn baarmoeder ... voelde zich diep ontmoet en ontspande dieper
De womb-circle ... werkte verbindend en bekrachtigend voor allen"
                     
                                                                                                                           - Josee


Ik geniet nog heerlijk van de Nusta's. Gistermiddag waren ze bij me, wat heel krachtig voelde, vanochtend nam ik ze mee in mijn ritueel om het bloed dat ik de afgelopen dagen vloeide aan de aarde te geven. Ik ben dankbaar voor deze nieuwe ontmoeting die vast weer verder groeien mag, en vloeiend vorm wil vinden. Fijn dat je de Nusta's zo naar voren brengt in mooi samen zijn.

- Madelon


Het samenkomen is iets waar ik steeds naar uitkijk. Ik ervaar het als iets magisch en kom thuis met een hoofd als een helder bergmeer. Het is niet alleen fijn en gezellig maar het voelt voor mij ook echt als een 'nodige onderhoudsbeurt' om zo samen te verbinden en weer in te checken bij mezelf. Als jonge moeder vergeet ik dat vaak. Marjoleins liefdevolle en aardse aanwezigheid is elke weer precies afgestemd én vernieuwend.

                                                                                                                           - Suze