Dagretraite voor zwangeren & postpartum mama's
8 februari 2020

Voel je de behoefte om dieper in je lijf te zakken en te ontspannen?

Wil je je op een (zelf)bewuste en creatieve manier voorbereiden op jouw bevalling?

Wil je meer in je kracht komen te staan?

En je meer verbinden met jezelf en je (ongeboren) kindje?

Genieten van een klankbad met harp en prachtige liederen?

Wombfulness dagretraite voor zwangeren en postpartum mama’s is speciaal voor jou! Een inspirerende dag om even totaal te ontspannen.  


Gun jij jezelf én je baby deze waardevolle voorbereiding op jullie reis naar de bevalling?

Esanies ervaring

"De zwangerschapsretraite heeft me de rust, ontspanning en verbinding geboden waar ik naar op zoek was. Daarnaast heeft het weekend ontzettend bekrachtigend gewerkt. Wat een boel energie, warmte en verbondenheid heb ik mogen ervaren. Zet hiernaast een fijne locatie, heerlijk eten en twee krachtige, wijze vrouwen wie het hele weekend beschikbaar voor ons waren. Ik kan het iedere zwangere wie op zoek is naar verbinding, verdieping en ontspanning aanraden." 

Maaikes ervaring

"Bedankt voor dit mooie en liefdevolle weekend. Dit is alles wat een zwangere vrouw nodig heeft en wenst. Een weekend vol bezinning, prachtige verhalen, warmte en liefde.
De yoga en het gezonde eten hebben mijn lijf kracht gegeven, de muziek op de harp opende mijn hart, de meditaties hebben mij nieuwe inzichten en vertrouwen gegeven, de massage gaf mij diepe ontspanning, het samen zijn met mooie vrouwen heeft mij kracht en hoop geschonken. Al met al prachtige en intense ervaringen om nooit te vergeten!” 

Sannes ervaring

"Ik voelde mij zo gedragen en omhuld met liefde en zorg! Precies waar ik naar verlangde rond mijn zwangerschap. Zo fijn om hier even volledig aandacht voor te hebben. Met lieve vrouwen om elkaar dit te geven. Heel bijzonder. Ik heb geleerd hoe ik de rust in mij kan vinden en ik in kan zetten als ik dit nodig heb om de focus bij mijn zwangerschap en kindje wil leggen. Ik voel mij ook nog meer gesterkt om een natuurlijke bevalling tegemoet te gaan.

Lieve Marjolein, je bent een mooi en bijzonder mens, vrouw, moeder. Ik voelde mij bevoorrecht om dit mooie weekend met elkaar te mogen ervaren. De energie heb ik mooi naar thuis over kunnen dragen. Heel erg bedankt!” 

Meld je nu aan voor de dagretraite op
8 februari 2020


Het programma

Zaterdag 8 februari 2020

Aankomst 9.30 
10 - 11: zak in je lijf. (haptonomische) oefeningen om meer te aarden & meditatie
11.15 - 13: vrouwencirkel
13 - 14 lunch
14.15 - 16.00 klankbad met harp 
16.15 - 17: deelcirkel en afsluiting

praktisch

De dagretraite voor zwangeren en postpartum mama’s is voor moeders in verwachting (ongeacht het aantal weken) en pasbevallen moeders. Baby’s tot een maand of 5 zijn welkom, zo lang ze rustig liggen/slapen en niet door de ruimte rollen of kruipen.

De dagretraite vindt plaats in Atelier ’t Pakhuys in Zutphen. 

Kosten €117,-  incl. btw

Hiervoor krijg je:
- een ontspannen en inspirerende dag voor jou en je (buik)baby
- veganistische en biologische lunch
- een welkomstasje met leuk blad voor (aanstaande) mama’s 
- professionele en bezielde begeleiding  (lees onder aan de pagina hier meer over)

aanmelden

Jouw kans om op adem te komen en bewust en aandachtig te genieten van het getrappel in je buik.


De begeleiding

Daniëlle van Driel is getrouwd, moeder van 3 kinderen en werkt als haptotherapeut en harpiste. Als haptotherapeut gaat ze er vanuit dat ieder mens op eigen wijze en eigen tempo mag worden wie hij of zij ten diepste is. Luisteren naar je gevoel, je lichaam en je innerlijke bewegingen is daarbij van groot belang, evenals de relatie met je omgeving. Daniëlle zal op deze dag een aantal mooie oefeningen begeleiden die je inzicht en bevestiging geven in wie jij bent als vrouw en (aanstaand) moeder.

Met haar harp en stem creëert Daniëlle een veld van licht en liefde waarin je je kunt ontspannen en je hart openen. Op deze retraitedag kunnen jij en je kindje genieten van de hemelse klanken van de harp en zullen we samen mantra’s en heartsongs zingen voor onszelf, onze baby’s en elkaar. Hierbij is er ruimte voor alles wat er in jou leeft en wordt de band met je kindje bekrachtigd. Dit is altijd zo’n bijzondere ervaring!  Marjolein Vos - moeder van vier dochters en oprichtster van Wombfulness. Ze heeft een rugzak vol ervaringen en kennis rondom zelfbekrachtiging, energiewerk, zwangerschap, moederschap, meditatie en vrouwencirkels. uitgebreide informatie over haar vind je hier


De lunch wordt deze dag bereid door Safa!