De baarmoeder voorbereiden op een bewuste conceptie en een heilige zwangerschap


Geschreven door: Diana Beaulieu
Vertaald door Wombfulness

De baarmoeder is de bakermat van liefde en kracht die ieder van ons tot leven brengt. Wat we vanaf het allereerste moment van ons fysieke bestaan in de buik van onze moeder ervaren, vormt de cellulaire en emotionele basis van onze realiteit.

In een ideale situatie wordt de ziel van een kind bewust uitgenodigd in de moederschoot door een daad van bewuste creatie. Haar baarmoeder is een plaats van overvloedig, liefdevol bewustzijn en voeding, die dient om een stevige basis van liefde en veiligheid te creëren voor het groeiende zieltje.

Voor veel vrouwen is de baarmoeder echter een plaats waar pijn en trauma (onbewust) begraven ligt, wat ze niet alleen door hun persoonlijke ervaringen hebben opgeslagen, maar ook door collectieve en voorouder patronen. Veel vrouwen zijn vaak niet verbonden met hun baarmoeder. Dit komt niet alleen omdat ze nooit hebben geleerd verbinding te maken met dit heilige deel, maar omdat ze zich nog nooit bekrachtigd hebben gevoeld om waar te nemen en te helen wat in hun diepste diepten ligt.

Het herstellen van de veilige ruimte van de baarmoeder

Om de mensheid volledig te laten evolueren naar haar hoogste potentieel, zou het lichaam en de baarmoeder van elke vrouw op aarde het puurste, meest vreedzame en heldere voertuig voor leven mogen zijn voordat de conceptie plaatsvindt. Zo kan de aankomende ziel de hoogste vorm van goddelijke liefde ervaren wanneer het hier op aarde komt.

Hoe kunnen mannen en vrouwen de heilige ruimte van de baarmoeder herstellen voor hun aankomende kinderen?
Deze collectieve verschuiving kan alleen plaatsvinden als elke individuele man en vrouw verantwoordelijkheid neemt voor hun wonden en trauma's en besluit om ze te transformeren.

Elke vrouw bezit de kracht om een ​​bewuste verbinding met haar baarmoeder te maken en hier een ruimte van ongelooflijke seksuele, creatieve en spirituele kracht te creëren.

Vanaf dat beginpunt van verbinding kan ze dan luisteren naar de stem van haar baarmoeder. Ze kan beginnen te horen wat haar baarmoeder zegt en voelt, welke herinneringen ze opslaat, welke gevoelens ze heeft.

Misschien houdt ze rouw en verdriet vast van een eerdere abortus of miskraam. Misschien heeft haar baarmoeder gestreden met menstruatiepijn of ziekte. Misschien houdt ze de herinnering en de pijn vast van liefdeloze seksualiteit en zelfs misbruik.

De vrouw kan helend licht in deze pijnlijke herinnering gieten. Ze kan de cellen van haar baarmoeder en de vloeistoffen van haar baarmoeder, in helder helend licht laten baden.

Ze kan de pijn in haar baarmoeder stem geven, ze kan het erkennen, zingen, dansen of uithuilen. Ze kan een kanaal van expressie openen om alle oude emoties en ervaringen die haar niet langer dienen los te laten uit haar baarmoeder. En daarna haar verlangen om een puur liefdevol voertuig te zijn voor nieuw leven toe te laten.

Kracht en pijn van de voorouders wordt ook overgedragen via de baarmoeder. Dit wetende kan een vrouw in ceremonie zitten en haar vrouwelijke voorouders die hebben geleefd, lief hebben gehad en zijn geboren in de donkerste tijden van de mensheid uitnodigen. Ze kan een beroep op hen doen om haar te vertellen over hun kracht, hun trauma's, hun vermoeidheid en hun vreugde, die nu allemaal in haar baarmoeder zitten.

De vrouw kan een helend licht voor zichzelf en al haar voorouders oproepen, om generaties van pijnlijke patronen op te ruimen die zich in de loop van de tijd hebben opgehoopt. Ook kan ze de heldere intentie gaan instellen, dat alleen het hoogste bewustzijn naar haar kinderen zal doorgegeven worden. Ze kiest ervoor om de pijnlijke patronen te doorbreken en daarmee stelt ze toekomstige en toekomstige generaties vrij.

Nu het voertuig helder is, kan een vrouw ook de diepe, sjamanistische manieren vinden om een zielsreis door haar baarmoeder te maken. Ze vindt de paden in de kern van haar baarmoeder en hier is directe communicatie met de aankomende ziel van haar kind mogelijk.

Ze kan haar kind toefluisteren, ernaar luisteren en het bewust voorbereiden om in de baarmoeder te komen. Ze kan haar zielskindje laten weten dat ze nu klaar is om hem/haar vast te houden en te wiegelen in de eerste maanden van bestaan.

De man kan zich ook voorbereiden op de conceptie. Hij kan zitten met zijn hara (krachtcentrum) en zijn diepe gevoelens en emoties laten opkomen. Hij kan licht en bewustzijn oproepen om zijn seksuele en emotionele pijn te reinigen en alle gevoelens die zijn onderdrukt en afgesneden.

Hij kan zijn mannelijke voorouders oproepen en hen vertellen over hun pijn, hun frustratie, hun trauma en disassociatie. Hij kan hen uitnodigen om helend licht te ontvangen, zodat de erfenis van mannelijke verminking in hem kan worden genezen en alleen het hoogste mannelijke licht door hem heen schijnt.

Hij kan een brug slaan, door zijn liefhebbende seksualiteit, naar een nieuwe goddelijke vorm van vaderschap en partnerschap, en zichzelf neerzetten als de beschermer van nieuw leven en het goddelijke vrouwelijke orgaan dat het vasthoudt.
De man en de vrouw kunnen ervoor kiezen om hun seksuele ervaring van conceptie zo heilig mogelijk te laten zijn. De vrouw kan zichzelf voor haar man openen, wetende dat ze de creërende kracht van de melkweg heeft in het donkere mysterie van haar baarmoeder.

De man kan zijn zaad in de baarmoeder van de vrouw brengen als een geschenk van briljant helend en creatief licht dat haar baarmoeder verlicht en haar creatieve kracht voltooit.

Wanneer de conceptie voltooid is, kan een nieuw zwangere moeder in verbinding met haar kind zitten, en opent ze een goddelijk kanaal van liefde tussen haar Hart en haar baarmoeder, zodat de baby gehuld wordt in warmte, voeding en onvoorwaardelijke liefde.

Het vruchtwater in de baarmoeder is verzadigd en geprogrammeerd met pure, onvoorwaardelijke liefde. Dit creëert een toppunt voor de aankomende ziel en zijn krachtig groeiende lichaam. Het groeiende kind voelt de vrede en het vertrouwen in zijn moeder. Het groeiende kind voelt de liefde die zijn lichaam creëerde.

De vrouw is uitgelijnd met haar baarmoeder. Ze is een puur en verticaal kanaal van alle krachten van hemel en aarde en ze ontmoeten elkaar in de ruimte waar haar kind groeit. Door haar baarmoeder voelt het kind de constante liefde en voeding van de aarde en het goddelijke licht van het universum erdoorheen schijnen.

Kun je je voorstellen dat het kind is geboren uit deze conceptie en zwangerschap?

Kun je je voorstellen dat de aarde vol kinderen zoals deze is?

We hebben de macht om deze verschuiving te creëren.

Elke man en vrouw die zich voorbereiden op de conceptie heeft een ongelooflijke kans om dit werk te doen en hun baarmoeder te ontwaken en te genezen. Het maakt deel uit van ons ontwaken om verantwoordelijkheid te nemen voor ons diepste centrum van kracht en creatie - en nieuw leven te creëren in zijn hoogste potentieel.

www.sacredwomenawakening.com