DAT WAT MIJ NIET LANGER DIENT LAAT IK LOS

Wombfulness 1 op 1

Wil je voorbij je mind en je hart nu echt en volledig je ware essentie gaan belichamen?

Wil je inpluggen in de stroom van oneindige creativiteit?

Ben je zwanger van jezelf maar heb je geen idee hoe je geboren kan worden? 

Ben je zwanger van een kindje en heb je behoefte aan een massage in volle aandacht?

Wil je een je zwangerschap letterlijk op een intuïtieve manier inkleuren met een buikschildering?

Je bent welkom voor een individuele sessie in Wombfulness.

Intuïtieve buikschildering

Met je prachtige ronde buik ben je absoluut het waard om gevierd te worden. Wanneer je op zoek bent naar dieper contact met je baby dan ben je bij mij welkom voor een intuïtieve buikschildering.

Je bent hier voor welkom bij mij thuis in Zutphen. We drinken eerst een kopje thee en leren elkaar een beetje kennen. Dan doen we een korte meditatie ter ontspanning en om dieper in ons lijf te zakken. Misschien krijg je dan al kleuren door van je kindje. Vervolgens zal ik beginnen te schilderen, vanuit het contact met je kindje. Hiervoor ben ik helemaal aanwezig en afgestemd op het leven dat in je buik groeit. Zo weet ik nooit van te voren wat het resultaat zal zijn. Al schilderende ontstaat het vanzelf.

Een buikschildersessie duurt 1,5 - 2 uur en kost €85,- incl btw. Ik maak gebruik van huidvriendelijke schmink op waterbasis, ongeparfumeerd en glutenvrij en zonder chemische conserveringsmiddelen.  

afspraak maken

Zwangerschapsmassage


Je bent in verwachting van nieuw leven. Je lichaam is dag en nacht aan het werk om je kindje te laten groeien en bloeien. En alles wat jij ervaart en voelt, is voeding voor je kindje. 
Door warme, zachte aanrakingen met volledige aandacht maakt je lichaam oxytocine aan. Dit heeft een gunstig effect op je (nacht)rust. Je zal je na een massage ontspannen voelen en meer in verbinding met je lichaam en baby’tje dat daar in woont.

Een massagesessie duurt 90 minuten en is inclusief een voor- en nagesprekje met kopje kruidenthee.

Een zwangerschapsmassage duurt 90 minuten, inclusief een kopje thee en gesprekje en je investering daarin is €80,-
Locatie: in Zutphen (eventueel bij jou thuis)

boek hier je sessie

WombfulMassage

Praten is vaak niet de manier om dieper in je lijf te zakken en verbinding te maken met je stralende essentie. Een massage van en in Wombfulness is een verrijkende manier om contact te maken met de godin in jeZelf.

Voor een koesterende en ‘womb-verwarmende’ buik - en (uitwendige) baarmoedermassage ben je bij mij van harte welkom. Mijn aanwezige handen zullen jou uit je hoofd, voorbij je hart, volledig in je lijf laten zakken.

Een WombfulMassage duurt 90 minuten, inclusief een kopje thee en gesprekje en je investering daarin is €80,-

boek nu je sessie

Wombfulness Coaching

Vanuit mijn volledige en zachte aanwezigheid maak ik verbinding met jou en komen de antwoorden als vanzelf naar boven. De zaden die in jouw verborgen liggen te wachten, zullen we samen wakker maken dmv diverse oefeningen of rituelen. Geheel op maat en in het moment afgestemd op jou behoeftes.

Wanneer je na het lezen van mijn woorden voelt dat ik iets voor je kan betekenen, dan ben je van harte welkom.  

Een afspraak duurt 60 minuten en je investering daarin is €67.- incl btw.

boek nu je sessie